香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

香港ITU三項鐵人亞洲盃(2010)

升級   84.4%

該用戶從未簽到

最短係繽紛組, 係半奧的一半,我都由繽紛組玩起

操唔切又想玩, 可考慮呢個

升級   84.4%

該用戶從未簽到

Ar Bee:你可以試下玩 Sprint啦

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 RowerBee 於 2010-7-16 00:05 發表

Ginny, 我比較想一步一步黎啊, 好似長跑咁, 一開始係10K FOR FUN > 做時間 > 再跑長O的 > 再做時間 > 跑全馬 > 再玩O的更長距離而又具挑戰性O既比賽^^

我依家星期一,三,五朝早上上緊康文署O既泳班呀, 我有體能 ...

你咁有plan, 低讚!游水真係要好花時間, 你決心克服佢, 我無限量支持。不過唔好心急, 游水唔係咁易有進步, 比多d時間自己
至於游海, 你可以星期六同我同jason一齊去黃金海岸喎, 下次我地的時候約你埋你呀

8月1 號報啦, 賽程同大致926一樣, 可以當賽前練習, 記低時間, 睇下到925有幾大進步

你衣家唔洗練艇咩?如果唔洗, 朝早可以搵你培跑, 或者睇下你游水, 加操喎!

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 RowerBee 於 2010-7-17 01:29 發表

Many THX!!, 多謝你呀!!太好喇, 可以有伴去游下海,
但因為仲有一個月就大專賽, 星期六O的水課(ROWING) 會有Program 要練, 走不得 >.<
等8月22日打後再同你夾時間呀, Ginny!!

8月1日那個, 我下星期初去游兩 ...

我星期二通常都會跑長課(都只係15k), 你同我的速度差不多, 我打比你約時間

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 tn2535055 於 2010-8-23 10:59 發表
有d地方唔明白...點解係星期6比賽既咁星期日個個係咩黎家?

呢個比賽分兩日舉行, 星期六係繽紛組、接力同小朋友
星期日係奧運同半奧運距離

升級   84.4%

該用戶從未簽到

我都報告下先,2:52完成, 比上年快左5分鐘, 好滿意
http://ginnywong9111978.mysinabl ... p;articleId=2664888

另外報告女子隊成績
AR bee半奧第二
Vivian繽紛組第三
希望越來越多女士加入三鐵行列