香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 上水馬王
打印 上一主題 下一主題

香港ITU三項鐵人亞洲盃(2010)

升級   100%

該用戶從未簽到

我想問其實O太氣打幾多先岩架?
我平時驚打得勁得滯會爆, 所以都係100-120, 但上次見到師兄打150~

升級   100%

該用戶從未簽到

原來大風唔好打咁大! 唔該哂咁多位師兄!
唉, bad news   聽日9成9無得玩, 唯有寄望星期日啦

升級   100%

該用戶從未簽到

原來已經係一號波架喇, 咁都叫做有O的希望 >.<

升級   100%

該用戶從未簽到

HAHAHA!!! 可以READY TO GO喇!!!!!!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

濕度低返O的, 落雨機會細返O的, 連佢個7日預報天氣公仔都得返舊雲咋, 希望兩日都好天氣啦!

升級   100%

該用戶從未簽到

犀利呀!!!!!!!!!~~恭喜馬王同eddie師兄^^

升級   100%

該用戶從未簽到

Vivian, u too!! 你成日話自己唔得, 事實證明你掂架, 你要比多O的信心自己, 一定可以做得更好啊^^
我呢, 三鐵同你一樣都係第一次攞獎架咋, 仲有好多地方做得唔好需要改善,
黎緊都唔可以咁貪玩報咁多長跑賽, 要留返O的時間出黎跟大隊練車先得.....(不過都要過左毅行先得了)

另外, 都恭喜哂各位完成比賽/ 攞獎O既師兄, 完成自己O既目標,
黎緊大家繼續一齊開心三鐵啦

升級   100%

該用戶從未簽到

馬王, 下年Sub 3 啦, HAHA!!^^