香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kf
打印 上一主題 下一主題

毅行者2010#0518 蝸牛部隊 (隊員回憶錄已上載,P.50 #989-992)

升級   0%

該用戶從未簽到

真係好多謝小學生水庫...仲有有緣人水庫...無心架,唔好意思...
KF 我地幾時還水呀~~
另外隊友仔見唔見我條7帶晌你車度...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-10-21 22:54 發表

非比呢句講得非常好~~

平兄,平時練唔夾唔緊要,到左正日希望所有隊都夾好時晨,一齊上到最fit~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-10-22 09:27 發表
2010打氣歌hgjD124" />" />hj  

Sue 哥你地咩構造架,可以填出咁正既詞~~
辛苦晒搞呢兩個MV 既朋友仔們,多謝您地~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-10-22 12:23 發表
應該明日還....我揸車去還水得架啦, 係喎冇留意到條7帶,再搵搵先....

辛苦晒隊友仔~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-10-26 09:49 發表
花姑娘....

廚房10/29 晚上8點收爐...
要食羊腩煲請提早落單...

登錄/註冊後可看大圖

小妹唔會立亂跟人入草叢架喎~~
可唔可以星期5先confirm order,要等亮哥番來~~
辛苦晒PB~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-10-28 10:18 發表
花子))))

唔見有7帶喎

too bad...
thx 隊友仔~~

升級   0%

該用戶從未簽到

calling PB, 我地天日有十卜,唔駛理我地啦,你專心去十卜圍圍啦~~
麻煩晒~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2010-10-29 14:00 發表
多謝善長babykh熱心捐助,蝸牛部隊祝您身體健康,生活愉快~~

msg fr babykh :

特別支持你地位女隊員  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-10-29 16:35 發表
花姑娘...收到啦...收到啦.....

天氣涼啦...唔好再著迷人屎背心操山啦...小心冷親...

小妹都煩緊著衫問題,走終極長課又唔想孭咁多野,太陽晒住又熱,收太陽又凍,都唔知典扇~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-10-29 16:54 發表

可愛秘密幫到你....hgjD124" />" />hj  

登錄/註冊後可看大圖

小弟都係做番男人啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

完成4-10終極長課

訓覺lu

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-11-3 23:39 發表

是的,做到十卜就做十卜,如果到時好番d可能陪跑9-10。點都好,聽朝去張家界玩番一個禮拜先,映下相,休息下。

亮哥好好休息下,你仲係蝸牛部隊既隊員黎架,如果情況許可不如陪埋7-10 啦,玩完番黎再傾,玩得開心D, 祝早日康復~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kalok 於 2010-10-31 09:44 發表
再一次偶遇師兄師姐, 跑得好快呀你地!!!!

Kalok 師兄係咪晌畢架山腳話:"又係你地?" 果位呀?? 真係有緣~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-11-3 01:15 發表
~ 操山報告之終極長課 ~

十月三+日星期六 麥4至麥10

傷患果然係毅行最大敵人.....早上傳來惡訊,亮哥告知早上試腳時腳仔唔多聽話,可能需要退出是次操練,需要中午送機後再試腳先可確定,最後集合前得到好消息 ...

辛苦晒前進兄,俾到我地5星級既十卜,都唔知點多謝前進兄好...
又好開見到根根果隊,多謝根根又幫我地影相,根根果隊好有團隊精神,玩得好開心咁,笑男隊加油~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2010-11-17 16:34 發表
Calling 蝸牛部隊............有關support team 安排

我19/11 & 20/11 可提供做support 的時間:

19號要返工 ( 朝早有堂攞不到假,必要時,我1點鐘落堂後可以靜雞雞溜人 )
19號晚7點要返夜校(油麻地) ...

Runrun 師姐,妳收工之後既support point 係城門,大約23:00,如果你收22:00 未必安排到車去兜你,有幾個方法,1. 搵大佬金開兩個轆兜妳;2. 妳自己坐車上去同十卜添會合;3. 等佢地十卜完城門走時再落山接妳.

Runrun 師姐揀邊樣呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

另外Runrun 師姐 17:00 水浪窩得唔得?

升級   0%

該用戶從未簽到

謝謝奶奶,人仔,令Mill 打氣,我地會好好享受呢次旅程,最緊要玩得開心~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2010-11-18 16:59 發表

各位蝸牛仔,明日加油啦~~
大師兄,你都要加油喎~~聽日靠晒你架~

明日安排大致如下:蝸牛仔起左步,我地就可以蛇返幾個鍾~4點前去到水浪窩等牛仔到,
6點返彩虹,接ET個人物品,再上我屋企拎其他補給,(有好多野)大概8點約左蕉仔,傑仔.小西華系荃灣晚飯後再上城門.
大佬金佢唔跟上城門,唔夠車位,亦都唔建議佢騎羊仔.等蝸牛仔過左城門先接金金一起上荃錦坳.
沙田坳就有勞我地親愛的喵姐幫忙補給~~
runrun姐,我唔知你幾點可以放學,到時你唯有自己坐的士上城門了~~

露露姊姊,妳係世上最好既十卜添隊長,我錫死妳~~

另外CY 媽會同我地走獅子亭至城門,CY 媽會自行聯絡ET 一齊晌獅子亭上山,麻煩Lulu 姐晌城門幫我車番CY 媽落山 (小西華跟走,應該夠位),有問題打俾我啦Lulu 姐~~

升級   0%

該用戶從未簽到

18日前臨時搵位無練過既隊友仔都做到咁既成
績,三位隊友仔同十卜添都表現非常出色,過左一個100分既毅行
旅程,感謝隊友仔,十卜添,同埋由起點到終點不斷遇到既老友們,
俾左我難忘既兩日一夜,汁都撈埋,無得彈~~
太多太多過癮事,呢次既遊記真係有排寫啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

家明今日真係風頭躉,十幾日通知,之前無練過,可以完全交到貨俾我地,神奇!!!
KF 著錯左抽筋褲,34段已經老抽,之後竟然都可以交足貨,一樣神奇~~
公主就成為左我地隊既領導者,帶領我地所有成員順利完成,雖然俾佢由未起步鬧到CP9.5,但呢位"最有經驗毅行者"又真係有D 計,俾佢鬧出個滿意成績出黎,太神奇~~
十卜添係世界最強,要出番個report 逐一表揚,加上由未起步去到過終點不斷見到既老友(奶奶,其實見到你時好開心),感覺真係無得彈,太好玩啦~~