香港長跑網  - 長跑長友

樓主: iceberg99
打印 上一主題 下一主題

TKO毅行 T隊, K 隊 (及O隊 --> support team) 操山 go Go GO!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜TKO T 隊 K 隊~~

留定兩個位俾你地啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

TKO 隊好pro...

加油~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-7-7 01:20 發表
TKO毅行T隊K隊訓練3:  
日期:T隊:10/7/2010 (星期六)   K隊:11/7/2010 (星期日)
集合時間及地點:6:50am於西貢碼頭巴士總站公厠前空地
                        (若想一齊吃早餐者請於6:30或前到西貢運動場對面海x或x盛餐廳食住等)
行程及預計時間:
1. 麥1段 北潭涌 - 浪茄         01:15 (10.6k)
2. 麥2段 浪茄 - 北潭凹         02:30 (13.5K)     (鍾意試吓中暑既感覺既壯士可玩埋麥3段或跑返北潭涌)
3. 特訓 (地點待定, 多數會在西貢市)

八卦+多嘴...操M1通常由比賽起點開始走,去到M0 大約0.5K,一般都會加埋上去...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-7-7 23:53 發表
多謝 runner256 ching 贊助T隊及K隊各500元, 我哋會努力完成全程, 唔會令256 ching 失望!" />" /> " />" /> " />" />  

仲未開始公開籌款喎,已經一隊5舊打底,tko 好野~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 猿球 於 2010-7-8 00:24 發表
TKO毅行T隊K隊訓練3:  
日期:T隊:10/7/2010 (星期六)   K隊:11/7/2010 (星期日)
集合時間及地點:6:50am於西貢碼頭巴士總站公厠前空地
                        (若想一齊吃早餐者請於6:30或前到西貢運動 ...

猿猿加油!!

幾時再有機會同你操山呀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kk52 於 2010-7-8 14:15 發表

花子ching, 有機會都想跟你操山, 學下野.
不過應該未夠一段就放甩......

KK,走山好難講架,次次狀態唔同,邊個爆先都未知~~
有機會一齊玩下~~
查實你地而家有幾多team? 你地係咪有兩team? 一team 全女? 馬神陪你果隊走? 我搞到亂晒~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-7-12 21:52 發表

Batbat, 我哋有幾隻快腳可能會啱你哋ACING, 例如昌哥, 公牛, 猿球等, 你可以pm問吓佢哋.
Rockie都好快, 但佢毅行果日要開工, 所以只可以陪訓或support.

大雄兄好大方,Batbat 兄要人,打開門任人攞~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-7-13 16:42 發表

其實幾位快腳ching跟住我哋兩個初哥慢腳隊長, 好驚埋沒咗佢哋放火既天份!

如果我哋兩個能夠sub24hr返到大棠, 真係會開心得喊到收唔到聲, 而快腳ching佢哋可能做到18-20hr.:lo ...

大雄兄,講真,睇你地既時間,同埋咁有heart,24 一定無問題啦,最緊要大家好好保護腳仔,唔好有大傷,買定多幾包紙巾抹眼淚啦,加油!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

TKO 隊加油~~

睇錶應該到水浪窩啦喎~~

升級   0%

該用戶從未簽到

猿猿兩條腿D 雞肉好勁喎,睇黎有秘密練兵~~
加油呀K 隊,初初操係易爆D,好快會上力~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-8-1 23:33 發表
K隊訓練6報告:

日期:1/8/2010 (星期日)
出席: 馬拉, WTY, Bolo, 猿球, 大雄

今日既報告好簡單, 因為預算行程只完成咗三份一. 今朝約7:30由tko運動場出發, 大家輕輕鬆鬆沿醫院後山上清水灣道, 當我見到要 ...

真係難為左大雄隊長,陳日個個隊員都咁曳曳~~
猿猿你乖D 啦,上斜都跑,扯爆隊友仔~~
海灘有真係幾誘人...可以講明,邊個操山期間如果要游水唔準著褲~~

升級   0%

該用戶從未簽到

而家先睇到大雄隊長有事,好高興見到大雄隊長好積極同冷靜地面對緊,俾個GOOD 你~~

我覺得大雄隊長呢次毅行同健康應該分開處理,毅行年年有,係好好玩,不過對比健康微不足道,隊長你都知有醫生紙退出係可以換人,隊唔隊長一個名o者,大雄隊長已經係TKO 既總隊長,而且係好出色既隊長,就算唔落場都可以繼續做真正隊長,繼續用另一種方式參與~~

放心去搞清楚身體發生咩事啦,雖然同大雄隊長唔算好多交流,但從搞呢次毅行覺得隊長好有處理問題既能力,一定會做得好好,關於毅行如果有野要幫手睇下可唔可以盡點綿力啦,加油大雄隊長!!一定無事既,我地仲要晌麥徑見面~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-8-28 02:03 發表
等埋呀!各位隊友, 我就返嚟喇!

無得彈!!麥徑見啦大雄隊長~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-9-5 16:52 發表
居然又撞到根根、非比、花子、亮兄及kf 路過, 真係有緣!!

好似好好玩咁喎,我都未玩過樂善~~
Rockie 兄真係一眼關7,我地晌bus 上面揮手你又真係睇到~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-11-17 14:34 發表
欠大家既野終於攪掂, 現在就送比大家啦, 監製話製作差唔緊要, 最緊要有heart.

去片: http://www.youtube.com/watch?v=qi88dqrICpI

遲d會出攪笑版

無得彈呀~~
TKO 毅行隊,睇到你地全隊都好有heart,由初時好多位對走山都無乜認識到而家走得咁好,大家都花左唔少心機,聽日殺到黎啦,八位健兒同人多勢眾既十卜添加油!!最緊要玩得開心,祝大家有個成就卓越,歡天喜地既難忘旅程~~

升級   0%

該用戶從未簽到

TKO O 就係勝在疊馬,同埋大家都有團火,燒到熱騰騰,今年我地練習同埋當日起步見到大家都好開心,好高興見到TKO 各位老友順利完成,時間仲滿意添,無得彈!! 出年麥徑再見~~