香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce
打印 上一主題 下一主題

明天東涌早去早回單車團(7月4日)->改做科學園

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-7-4 14:55 發表
今朝又踩咗 52K+8K番屋企, 唔該晒key 兄車咗大截路程,
等我湊足60K!

今日真係一個字形: 熱!!
好似仲熱過7.1東涌, 可能呢排熱開, 加埋呢度無山、無樹蔭...
不 ...

rockiec hing, 本身個底夠厚,以前你未玩鐵人賽,你 5 知原來你已經有對強而有力的雙腿
好似阿 kopo 兄,以前他也未踩過 RB, 我記得第一跟他出創新路,我見他用尾飛輪(17齒),
我好詫異,問他你點解不用大 d 飛輪?他說好輕腳。0下!好強呀, longrun 真的藏龍躺虎,
好多 chings and ctses,好能真的 5 知原來自己系這麼強。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-7-4 15:06 發表
今日踩車, 偶然都見到警車、鐵馬經過,
但係無理我地, 無傳言話俾告票、警告之類...

可能呢排風聲緊, 或者天氣熱, 真係少咗人嚟操車!
我地都係得8個人 !! jason, ginny, patrick, loud, chris, key, ...

熱死人,應該有 >34 C,
希望 d 豪宅入伙前都可以去操下車。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-7-5 12:52 發表

唔好意思, 攪錯數字添! 應該係13兄!
可能你的曝光率密啲, 13打咗7...
話時話呢排都無同13兄操過車! 失咗踪??

某程度嚟講, 跑步同單車係成正比ge,
好似洪松x, 因為單車底厚, ...

rockiec hing, 唔知有沒睇過部卡通片 "頭文字 d"
有機會去"土荳" 睇下, 你好似
rockiec hing = 托海
solar = 86,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-7-11 15:05 發表
今日大家去咗淺水灣比賽, 小弟就去東涌實地試車...

今日真係少咗啲車, 不過天橋底都泊滿車,
第二個圈經過都好似見到 Chris 兄, 唔知有無睇錯?

今日試車麻麻,頭40K要 1:22:xx, 80K要 2:52:x ...

rockiec hing, 好勤力呀,
用左 lock 踏會不會舒服左d呀?
未試過一個人去 tungchung 踩過,下次要學下你先得。