香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Left3
打印 上一主題 下一主題

澳門國際馬拉松賽

升級   94.21%

該用戶從未簽到

請問有無師兄知唔知比賽沿途有無朱古力同香蕉供應? 定只係終點先有? 唔該晒

升級   94.21%

該用戶從未簽到

無運動飲品, 又無蕉同朱古力, 咁大獲....

升級   94.21%

該用戶從未簽到

請問樓主, 運動場係咪有熱水涼沖? 有無locker提供? 駛唔駛自己帶鎖? 唔該晒

升級   94.21%

該用戶從未簽到

我見大會網頁寫設施有 "洗手間、更衣室、淋浴設施及儲物站 ", 唔知係咪首次有呢?
http://www.macaumarathon.com/zh/event_info.php

升級   94.21%

該用戶從未簽到

但最大問題係大會無清晰地係website或本書寫話要掛晒兩塊號碼布, 亦無話唔掛晒兩塊號碼布, 大會就唔會俾完成跑手紀念品呢!

升級   94.21%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-12-7 22:24 發表
QUOTED
號碼布、計時標準及方法:
                   不論是參加「全程馬拉松」、「半程馬拉松」或「迷你馬拉松」,所有運動員將獲發屬於其參賽組別的號碼布與計時晶片。運動員在比賽時必須按大會指示佩帶號碼布 ...

哦, 原來佢係網頁先有寫, 本書就無, anyway, 我係指大會無話"唔帶齊兩張號碼布, 就無紀念品"囉