香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Left3
打印 上一主題 下一主題

澳門國際馬拉松賽

升級   0%

該用戶從未簽到

今年如果去要揾阿大佬平訂酒店,
馬交 d 消費都唔平, 人又多, 係叫近咋,
咁既價, 不如去首爾

升級   0%

該用戶從未簽到

揾阿大平,平d 。
我上年 2 大2 小,買套票 + 小童船票 + 吃+車馬(因為有 bb 車,座不到免費 shuttle bus, 要全部 taxi)
好似要約 2.9k

升級   0%

該用戶從未簽到

d 紀念品正過 hk marathon 好多,毛巾 + 袋, 現在還用緊,
可能今年都會再報。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-9-24 21:22 發表
我想問下上網點報呀?
唔明上載居民身份證�護照副本果到係點...
對住張身份證影相,之後上載上去?

用 pdf 檔 send 過去,你可以安裝一個
bullzip pdf printer, 是免費的,你可以將
你要的 e.g 照片,檔案,文件,ID copy
轉換成 pdf file 寄出去,好方便的。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-9-24 22:10 發表
?
姐係點?真係用部相機對住張身份證影?
然後再安裝bullzip pdf printer 轉換成 pdf file 寄出去?

原來他們接受 gif, jpg, png, file <1.5MB, 就可以,如果你沒scanner,
可以試下用相機,轉成上述檔,傳過去,我想他們會接受的。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 iloverunning 於 2010-9-27 15:48 發表
想請問香港居民 online 報名時要 attach 既証件 scan 係 HKID 定係 passport?

ID 得啦, 上年都係對 ID, 咁會方便 D

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2010-11-18 12:51 發表

無錯是義工
上年應該是有個迴旋島路口都無路牌
有人問下義工
就指錯方向了

不過看今年的路線圖
比較簡單
應該不會跑錯了

Kin in Running

事情應該是這樣,
6k / 半馬, 全馬 去到個分义路, 因為天黑, 而個路牌  左面寫 "半馬, 全馬" / 右面 "6k"
而 d 工作人員又無大聲公通知d 人, 6k 右面返回運動塲,
有 d 跑半馬全馬既跟左 d 6km 跑錯路. 仲大大聲問候人娘親.
" 大佬, 自已跑之前 5 温下書, 熟習下" 就算人地真係出錯, 都 5 好問侯人咁無品。