香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 呀招
打印 上一主題 下一主題

大埔區輕鬆跑

升級   5.3%

該用戶從未簽到

升級   5.3%

該用戶從未簽到

原帖由 阿聰 於 2010-7-20 01:12 發表

仲"張曼玉"??
陳法拉/ 鐘嘉欣/ 佘詩曼好D喎?!

同師太都係講返張慢肉佢先識聽嫁

升級   5.3%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2010-7-21 14:16 發表

唔怪之得我唔明啦.....

扮曬野..你會唔知..

升級   5.3%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2010-7-28 00:08 發表

車.. ..星期一我都有跑,去到雙橋都差不多9點了.... 原來你地都無跑到過黎既...
o個晚閃電閃得好勁呀...嚇死我... 仲以為咩事... 隔幾秒至10幾秒就有一陣強光...

師太..當有一天你再遇到閃電..唔洗驚..見到一刻立即數..1..2..3..4..當聽到隆一聲的時候如果係4秒..
一秒330mX4=1320m..即係條電同你相距1公里有多..計埋風向..就算係荒山野嶺都唔洗驚..
如果聽唔到聲..即係好遠..不用理會..

升級   5.3%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2010-7-28 00:30 發表

我只係見到對面科學園係咁有強光... 一d雷聲都聽唔到... 唔係驚電死... 只係驚對面唔知發生咩事... 會唔會係有外星人出現呢.... haha...原來只係閃電
如果真係雷電電死都好吖... 死得夠痛快... 唔洗咁多折磨 ...

師太..邊個話你聽俾雷劈死好痛快嫁?外國有好多曾經俾雷劈過既人講番佢地d感覺...可上網查下...
p.s..你成日俾人折磨嫁咩?

升級   5.3%

該用戶從未簽到

原帖由 stephenyau 於 2011-1-7 18:00 發表

各位ching, 好耐無來和大家聊天, 最近大家怎樣? 大埔區好似好難約跑喎...^^

我二月12號(六)返來, 我已安排烏拉攪次渣馬賽前齊齊run.   應該在吐露港+馬鞍山...

有興趣便一起吧...我回來也會跑渣馬...fm... ...

屎粉魚...我都好掛住你呀!