香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

沙田歡樂跑慶2008年北京奧運會及馬術比賽(比賽日期9月14日)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

慢子兄, 上次主場預賽冇黎玩, 留待比賽一鳴驚人呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 11-9-2008 12:01 發表
gills兄︰好少去呀!返到黎只係去咗三日。一次跑六K要成30分鐘,仲要腳軟。另一次跑12K,好返少少,要57分幾,前兩日跑咗次4K,無計時,大約18分幾啩!所以馬仔呢次賽只可以睇吓有無啲 ...

多謝, 今次要成功過終點...係度跌倒, 就要係度企番起身.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 11-9-2008 12:10 發表
Gills兄,
太好了, 又可以在你折返時向你說聲加油! 小弟一定用PB賀一賀你復出!

而家比賽折返點, 好早已經見到長跑網C兄/C姐, 証明各位都努力不懈, 拾級而上.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 慢速小子 於 11-9-2008 12:35 發表

上次Gills兄折返時我就向他說聲加油示意就出事,

當時十分後悔!

...太感動了...各位都要加油完成比賽, 長跑長有,長跑長友.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waiwaibrother 於 11-9-2008 23:01 發表

謝謝大家關心!等我食多兩日藥再睇下情況先啦!到914早上再決定跑唔跑,就算萬一唔跑得,我都會到場為各ching ctse打打氣 。不過我會為自己努力爭取出賽,因為實在太期待這場比賽.......大家當天努力呀 ...

Right, 睇吓到時情況, 等左咁奈冇得玩真係有點失落, 小弟都明白, 不過都係果句, 長跑長有呀. 小弟都會本尼個宗旨去完成佢.

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 246# 的帖子

邊5名?

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 248# 的帖子

Thanks, 慢子兄. 對腳跑完又到雙手運動吓啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 12-9-2008 09:53 發表

waiwai 兄,有我陪你,我腳傷未好,呢兩日重腸胃炎,,食左藥就成個人無晒力,昨晚跟跑連呼吸都無力,
不過914一定到

7兄未好就休戰先啦, 年尾好多比賽預左同你組隊玩, 保重.

升級   0%

該用戶從未簽到

尼場跑8千米, 創辦人 搭 九龍皇 咪掂哂.

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 259# 的帖子

連我都唔知, 不過我想叫埋亞SA黎.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 12-9-2008 16:58 發表

小兒果日會來跑 3K,加埋佢啱啱5位。
到時我會帶兩塊拍。

O...I...C...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 13-9-2008 22:50 發表
914 爆出 PB 來

速行兄, 連隱形戰機都出埋, 嫦娥都追到.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hobbywet 於 14-9-2008 22:56 發表
真係熱死人,好在水站夠,否則最少暈一件

Right, 今次大會好細心, 8k有成3個水站, 來回可飲6次, 今次雖然熱都有C兄PB左, 先恭喜各C兄, 特別係瘋狂兄, 話就話主場, 時間真的是練返黎, 冇充足既操練主場都跑唔起啦, 仲有miller兄, 長跑網T終於上台啦, 米拿兄成功示範了戰鬥最佳之戰術, 頭段快開而處於有利位置, 已經係一個好好既課堂, keep 住 paging 而最後衝刺, 自己今次成功以均速完成, 尋回比賽節奏與步法, 不過時間就麻麻, 做33"24'(自己計), 下次主場仍需努力. 還有一大班屯門C兄, 遠道而來撐場, 熱鬧非常.

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 295# 的帖子

waiwai兄, 有埋閣下及多幾位C兄一齊上台, 會仲熱鬧呢.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungwai 於 16-9-2008 18:19 發表
回皇上,微臣本周日已約好百里毅行練習,不能來操,臣謹致歉。

其實我最難過係,前日跑出運動場無耐我已經重覆問自己:「咁辛苦做咩?不如返轉頭算啦」
跑到後尾完全無唸住加速,剩係唸住完成就算。入到運動場俾1 ...

yungwai兄, 小妹一點分享, 會視跑步為人生一種磨練, 人生總有起伏之時, 跑步亦一樣, 不時會跌倒,失落,墮後, 影響閣下之身體, 心情及鬥志, 但如積極面對, 使整個人休息, 放鬆及鍛鍊, 必能再次闊步向前. 有好多網友/跑友會支持你.

升級   0%

該用戶從未簽到

大會時間: 33"23' , 排 -> 23 , 久休真係有D影響.

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 339# 的帖子

大家咁話, 係度玩, 互撐之.