香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce
打印 上一主題 下一主題

8月22日東涌操練

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

又要睇蟻行邊日開操, 就到一定嚟!

升級   100%

該用戶從未簽到

今日天氣好, 好多車手出嚟操車, 連警車巡邏次數頻密咗,
結果橋底俾阿 sir 趕, 重話要抄牌!!

雖然天氣好, 但都係熱, 好在回程時候好好風,
但係就踩得辛苦咗, 針無兩頭利!!

頭兩圈拍住一位 ching 輪流勾車, 踩得好舒服,
但兩個圈之後, 前後無晒人咁滯, 只可以踩自己,
即刻慢晒! 4個圈結果都係要3個半鐘!!

第二個圈回程時候, 好似聽到有人嗌自己個名,
係由公路傳過嚟, 唔知邊位 ching/ctse 搭車入東涌/機場呢??
咁都俾你睇到/認到??

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cb34 於 2010-8-22 18:35 發表 [size=11.8056px]rockiec ching ,你係咪帶勞工手套踩車那位呢?

今天第一次跟大家玩,有一個帶勞工手套的師兄幫我帶咗好多車。唔該晒

無錯呀, 因為著開果對單車手套, 唔知放响邊,
所以求其帶勞工手套頂住!

cb 兄, 第一次見, 無介紹添, 開操前都好似同 ching 傾過下偈,
關於我果件休閒bar (扮aero bar) 啲問題, 唔知係咪 cb ching 呢!

cb 兄都好犀利, 乜野都無, 都可以keep 住30K+,
而且上斜好有力! 依家每星期都會開操, 得閒嚟操下!

若果置番對 lock 鞋+踏, 應該可以keep 到35K+...