香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2010.12.19 沙田節新城市廣場盃城門河皇者之戰2010

關閉 [複製鏈接]

升級   71.58%

該用戶從未簽到

未收到信~!!!

升級   71.58%

該用戶從未簽到

有無確認信的 ?

升級   71.58%

該用戶從未簽到

力行社派工作人員選手包的速度真係幾慢 , 而且又唔係俾埋衫!
其實當日一次過派晒 , 問題也不會太大吧!?
D人排長龍取東西勁谷人流! 幾個朋友取東西後順便在商場食埋野! 選手包內有幾張商場內運動店的優惠券!
加上.... 比賽的名字在公開報名後特別加上 "新城市廣場XXX"...

都幾多商業考慮喎 ... 咁呢個年代 .. 都正常!  但對於我呢D要照顧小朋友的人來說 .. 無啦啦去拿塊號碼布( 又唔會好多東西)
, 最好比賽當日搞埋算啦!

升級   71.58%

該用戶從未簽到

會有指示 , 出現分叉口一般會有工作人員提點!
你想迷路都幾難 , 請放心! 而且大把人陪跑! 除非你一馬當先帶頭.....

升級   71.58%

該用戶從未簽到

恭喜得得地又 PB!
我又和你同場較技了 .......

原帖由 得得地 於 2010-12-19 13:02 發表

嘩 ! 勁 !
今日我有個 friend, 第一次跑賽, 都快我好多好多.   
我自己 PB 咗, 約 1小時51分半.   

行李應該係重守嘅要點, 攪到咁, 咁差, 都係第一次見.
(仲要係發生喺體院)(雖 ...

升級   71.58%

該用戶從未簽到

達標獎 , 賽事報名時早有公佈!!
10K > 40"以內
半馬 > 1' 25"以內
能達標者 , 稱得上有一定實力了!!
小弟不行了 ..... 10K 差五分鐘 , 半馬更差廿分鐘 ..

希望樓上位師兄係達標人選吧!!

原帖由 chengtszhang 於 2010-12-29 09:02 發表

堅哥,

請問何謂達標奬, 是否在大會指定時間內完成21k為達標, 請指教.

恒恒