香港長跑網  - 長跑長友

樓主: allanccl
打印 上一主題 下一主題

各位領跑員來揮揮手

升級   95.6%

該用戶從未簽到

真可惜我無時間, 我自己練跑d 時間都好飄忽, 如果係大埔區都好d, 係將軍澳就真係無乜可能喇..

亮哥真係有心有力!! 支持支持! 真希望快d多d 人加入啦!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

亮哥~ 如果有視障跑友係大埔區, 可以介紹給我

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-8-25 11:00 發表

有一個住沙田既好想多d練長課,佢報左北馬既全馬,這個運動員超認真的,可以的話幫下手和他一齊操下,佢只係希望Sub 4咋,黎緊既星期六約左佢07:30沙田運動場等,然後跑去大埔來回,傑哥有空來嗎?

今個星期六我該可以到! 到時電聯! 雖然我無時間做領跑員, 都想認識多d 朋友知道多d 自己未接觸過ga 事。

但...........

亮哥........... 你知我啦, 全馬 我 sub 唔到 4 wo, 你地到時唔好跑咁快wo, 我幾個月無長課啦, 沙田運動場來回大埔成 20k 有多, 跑就跑得晒, 但實慢

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-8-25 12:10 發表

唔緊要啦! 一齊黎跑下,不過這個運動員好想sub4,所以小弟打算今次同佢練5':30"/K既pacing,閣下可以跑住睇下,如果到時嫌我地慢,你可以自己跑,反正你可以跑番屋企,係咪?

我睇錯日曆, 以為今個星期六係 4 Sep , 原來今個星期六又唔得閒

我要到 4 Sep 先得喇, 下星期六再打俾你

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-8-26 00:12 發表

無問題,有心唔怕遲,那只是其中一課長課而矣。是小弟也是該運動員的長課,可能小弟得益多d,HeHe!

亮哥你知我一向扭扭擰擰, 唔好怪我~

安排到聽日 7:30am 到沙田運動場, 聽日見~~

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 鬼影 於 2010-11-5 21:01 發表
我都有做領跑員,其實有心有力就得,快有快跑、慢有慢跑!想通知大家,由十一月開始盲人體育會:練習安排如下:
逄星期二及四,晚上7點正,於石硤尾公園體育館等.
逄星期六,晚上五點半,於坑口地鐵站B出口等.(將軍澳運 ...

我公司去石峽尾公園都好方便, 有時間過黎睇下!
可惜時間唔許可我做領跑員, 我成日都唔得閒, 有時要ot, 有時要返學

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-11-19 08:00 發表
因患ITB左腳外膝痛,休息了三個星期,昨晚再回石峽尾練習,見番佢地,好似回到家一樣溫暖,個個來問候我,好感動啊!
鬼影兄你地一陣風咁就過了我們,好厲害啊!

亮哥保重呀, 祝早日康復