香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2010.10.10 - 第38屆吐露港渡海泳公開賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

今年都會報~~~
可以郵寄報名都ok架喎~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hkyen 於 2010-8-19 10:14 發表
我都想慢游下

登錄/註冊後可看大圖
個半鐘都得既

登錄/註冊後可看大圖

但d私人野 又冇人幫我保管 點好呢http://lanshinetweb. ...

行李放响巴士度, 回程上返同一架車攞返~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

今個sunday好似好凍呢~~~
各位健兒加油

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-10-6 13:51 發表
我都想玩,最多游蛙式...
但係成2400m......對我黎講太長了

catcat下年玩啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

10/10 渡海泳早上一齊食早餐

地點: 太興燒味餐廳 (大埔安慈路2號八號花園13-14號舖 )
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=15343
時間: 8am食住等
有興趣請報名:
昨晚游水人仕自動報定名先
1. 菲菲
2. millmill
3. 13
4. 森美
5. hkyen

升級   0%

該用戶從未簽到

噚日真係好大浪呀, 一心諗住游自由式, 見咁大浪又無乜信心, 結果大部份時間游蛙式. 但咁既環景完成都好满意啦~~! 時間約1:15.
唔知點解條頸都俾泳衣介損咗呢, 平時响泳池游個几鐘都無事的呢~~~
聽到有人出事真係覺得唔開心, 但見到報章批評話"大會安排失當, 要泳手雨中呆等50分鐘, 消耗體能", 但其實昨日只係毛毛雨, 氣温唔算凍, 同埋平時年年都係要咁等的, 要接載咁多參賽者少少等候時間都正常啦......
我覺得大會的安排其實好好了, 希望下年都繼續玩.

升級   0%

該用戶從未簽到

http://the-sun.on.cc/cnt/news/20101011/00407_012.html
見到左手面幅圖"健兒賽後離開時一臉疲態"
有millmill, kf同會長呀~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 三水豆腐 於 2010-10-11 10:12 發表
webkit-fake-url://5D33E1BD-F447-435B-8DF9-4B1C267F2008/photo.php.jpg

thanks ching d相, 睇到海上真係好大浪呀~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-10-11 10:37 發表

菲菲好野喎! 咁細張新聞相都比你睇倒...原來你唔上游水叻! 眼力都好好.
菲菲, 金金尋日係咁同我講.....菲菲游得好快呀! 我答 : 緊係啦! 我下次都要菲菲教我自己式tim.

因為millmill上鏡先留意望多兩眼
millmill都游得好好呀, 噚日咁大浪, 都輕鬆完成~~~
你地咪吹到咁大, 好多ching响我前面好早游完了, &我快你少少啫麻
下個week一齊輕鬆游反下自由式啦~~~