香港長跑網  - 長跑長友

樓主: derek_cat
打印 上一主題 下一主題

19.12.2010珠海半程马拉松赛

升級   0%

該用戶從未簽到

呢隻馬來得好呀
上年已等緊佢隻半馬,今次有埋成隻,正呀
夠晒近,又唔駛請假~ 禾來啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

攪咩係廈馬條路線

睇返個網頁設計根本係同廈馬倒模咁出... 設計條友擺明偷懶攪到好多野亂晒...未執好

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小叻 於 2010-9-21 15:34 發表
尋晚同怒怒和狗狗提起, 我都想去呀~

係呀小叻,珠馬抵玩呀~ 好吸引~ 不過家下好似唔清唔楚得半隻定全隻 半隻岩晒你發揮

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-9-21 16:36 發表
其實我都有d興趣, 好平

係呀b哥,吃喝玩樂跑+車馬費都應該<1k
等官方消息睇下係咪淨得半隻先...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-10-12 13:38 發表
個網頁ok左囉! 係只得半馬同埋10K
按上面 賽事簡介,再按左手便 在線報名,可以了,但付款唔成功,請問有無人有支付寶? 可以試下報名。
http://www.zhmarathon.com/list.aspx?ModelID=3

唔該晒亮哥...但家下click入去......要 "请输入测试密码" 睇怕都係未攪好晒

升級   0%

該用戶從未簽到

不如開個人工智能報名

跟大隊住宿往返
1. kf (半馬未報) (温泉+按腳)
2. allanccl  (半馬未報) (温泉+按腳)
3. 街坊鄭 (半馬未報) (温泉+按腳)
4. 街坊鄭大大         
5. 狗  (半馬未報) (温泉+按腳) * 個團係sat早上出發我就要變做自由狗了...
6.
7.
8.
9.
10.

自由行
1.
2.
3.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-10-28 13:28 發表
因為香港過珠海都好方便,我地都係過去自己安排節目
多謝提供資料

唔該晒 kf~! 好期待珠海之旅呀

另前進好似都話想去反,下次問佢係咪先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 michaelkclaw 於 2010-11-3 08:00 發表
Thank You! 亮哥及kf師兄的資料及協助!!

x9

咁各位要如亮哥所提及聯絡有關方面自行報名啦~ 珠海見~!

小dd禾星期6仲要返半day...所以都係做自由9,機會難逢,先經馬交過5關斬6將後再到珠海~

當日黃昏再匯合大家食晚飯~! 跑完後再溫泉溫泉~

升級   0%

該用戶從未簽到

不如開個人工智能報名 :

跟大隊住宿往返
1. kf (半馬未報) (温泉+按腳)
2. allanccl  (已報半馬) (温泉+按腳)
3. 街坊鄭 (半馬未報) (温泉+按腳)
4. 街坊鄭大大         
5. 兆聰 (半馬未報) (温泉+按腳)
6. kito (半馬未報) (温泉+按腳)
7. 牛牛 (半馬未報)
8. runrun (想報5K) (温泉+按腳)
9. michaelkclaw (半馬未報) (温泉+按腳看時間再定)
10. mill (半馬明天報) (温泉+按腳看情況再定)
11. Bobby  (已報半馬) (温泉+按腳)
12. allanccl's friend (已報半馬) (唔浸溫泉)
13.

自由行
1. rockiec
2. 狗 (半馬) (温泉+按腳) * 希望 sat 黃昏左右 join 到大家開餐

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wu193 於 2010-11-5 12:52 發表
香港各跑友好,
澳門跑友明天出發去跑杭馬lu,
好快又跑珠馬啦,但55年以前個的祇可跑十k,唔可跑半程,
但都啱我,可能會跑十k,之前一星期係澳門國馬啊.到時見啦.....

師兄同澳門的跑友杭馬加油~!
希望珠海半馬有機會打個照面~

不過你唔講,都無留意到珠海既參賽有年齡上限限制............... 真係幾膠........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chanlouis911 於 2010-12-8 11:20 發表
狗: you go mei??????????????????

係呀拳霸...環境/賽道/氣氛好似幾靚幾好,去慢跑下玩下都好......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-12-14 15:51 發表
報名會浸溫泉名單如下(已訂團體入場票): 有錯漏請盡早通知
1. kf  (温泉+按腳)
2. allanccl   (温泉+按腳)
3. 兆聰  (温泉+按腳)
4. kito (温泉+按腳)
5. 牛牛  (温泉+按腳)
6 ...

謝謝亮哥既安排