香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

大家好! 九龍東新人報到~

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎Getter1師兄, 大家努力, 加油吧!

我的目標也只是完成首個半馬, 全馬 - 遙不可及

升級   0%

該用戶從未簽到

真的??  我想也要若干年後了, 現在d油好貴, 但我要加好多好多油才可以提升到走全馬呢  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Getter1 於 2008-6-20 10:18 發表

sorry c tse! sorry!

無問題啦, 你已答中一半了, c

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-6-19 23:40 發表

好嘢!有ctse一起跑,要影大合照啊!

其實有d怕"渣打"的多人, 反而有興趣跑舉辦了兩屆(通常在12月初), 由香港聯合國兒童基金會主辦的, 在欣澳及disneyland 附近跑, 話晒都係新界區, 吸引d, 唔知今年會否繼續舉行?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-6-20 13:58 發表

聯合國半馬小弟上年都有參加。今年應該都會有得跑。不過件紀念T就無乜紀念價值。

Ken兄, 何以紀念T無乜紀念價值???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2008-6-20 14:18 發表
hi obaanc C tes

info from http://www.hkrunners.com

the "UNICEF Disneyland 10km and Half Marathon Charity Races"

event date : 30 November , 2008

add more oil

Thank you SOOOOOOOOOOO much, ching. 嘩, 一年比一年早, 以小女子咁ge準度, 真係...好驚..., 但去年我已對這個賽事虎視眈眈, 無理由又miss一年, 一於今年要跑disneyland

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-6-20 16:39 發表

1.冇年份
2.非排汗衫
3.冇...乜特別
我估應年年都是送嗰件。

"年年都是送嗰件", 咁驚.

咁真係無乜紀念價值, 如無記錯, 今年是第三屆, 希望他們吸收了前幾年的經驗, 今年好d (明天會更好)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-6-20 16:50 發表

其實該比賽,半馬條跑都幾好跑的。

聽聞無咩斜路, 係咪真ga

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-6-20 16:58 發表

十公里無斜路,但半馬有兩段大斜路(迪欣湖出/入欣澳)而迪欣湖內,都有暗斜。

原來係咁, thank you soooooooooo much, Ken ching.  好, 放工走人, 去跑步, 昨天是沒有跑三天後跑番, 慢跑10圈咋, 死唔死, 昨天半夜小腿還抽筋.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-6-20 20:57 發表
我冬天試過著住黎跑,都 ok 既 ~~~
仲有,其實條路整體來說都算是幾好跑的。

風景是係咪very good?