香港長跑網  - 長跑長友

樓主: wlau
打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松2011~半馬報到處 (0500大合照, 留意post #2)

升級   15.26%

該用戶從未簽到

回復 31# 的帖子

人工智能自動報名系統
半馬挑戰組
1. WLAU - 半程挑戰組(壯年組)
2. eddiebuzz 大大
3. wilson - 挑戰組
4. purejoey (先進組1) (第一次跑渣半馬) 天黑跑到天光正!!!
5. dicksonyk(先進組1)
6. HIN - 挑戰組 (都有D想全馬...半馬希望sub145)
7. Kenneth SUB140
8. Lewis 好開心今年個仔同我跑,我縮程比半馬
9. Ian (Lewis 個大仔)
10. 洛虎添(target sub140)
11. Billy .... 各位好... 第四年跑半碼.. 無乜Target.. 最緊要唔好抽筋同埋唔好退步....
12 向南車-- 挑戰組
13.Edith - 挑戰組 (用龜速跑挑戰組)
14.肥哥哥 - 渣馬我返黎啦!
15. 烏拉 - 挑戰組 (人生第一個半馬. 我黎啦!!)
16. 祖祖 - 挑戰組 (點解我會報佐半馬既......)
17. 不停向前 - 挑戰組 (上年肚痛兼抽筋, 今年要無事無干跑全程!)
18. 飯飯 - 挑戰組
19. sky4 - 挑戰組

半馬1組
1. key (8:45 嗰組)
2. cmcpower (8:45 )
3. Watermelon
4. paullee1 (第一次呀)