香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2011.1.9 美津濃香港半馬拉松錦標賽2011 (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   81.05%

該用戶從未簽到

升級   81.05%

該用戶從未簽到

其實呢個研討會年年都有.呢幾年黎都係收50蚊, 都係由李嘉綸主講,
一樣有coupon,紀念品, 抽獎等.同埋往年報呢個研討會一樣係可以優先報名賽事
大家唔好講到好似田總今年先搞呢個研討會去掠水
講真, 唔俾d甜頭點引人去個研討會? 你覺得值得咪報埋呢個研討會囉. 田總又唔係迫你一定要去呢個研討會先可以報賽事. 況且研討會名額都係得110個, 佔賽事總名額唔算大比例, d田總屬會會員都唔止呢個數.

我呢d又唔係田總會員, 又對個研討會無興趣, 咪密密捕住田總網囉
印象之中呢個賽事會搞記者會, 通常記者會之後一日公開報名, 大家留意下啦.

升級   81.05%

該用戶從未簽到

既然呢個賽事咁受歡迎, 就算提早公佈報名日期, 咪一樣即日網上full.

除左網上報名, 田總一樣接受郵寄同親身報
舊年有玩ge朋友, 田總應該都會寄番張form俾你
通常張form都係公開報名前一晚收到.
大家收到張form即刻填好寄番去, 再唔係當日甚至第二日親身去田總一轉, 一般都唔會報唔到
如果大家覺得估佢幾時公開報名咁困擾的話, 點解唔等佢公開報名日期先報?最多唔上網報之麻.

相信大家亦都知道呢個賽事好快full, 所以先咁緊張幾時有得報名. 務求當日一早報
我覺得大家咁緊張, 即係大家都有心去玩呢個賽事,
其實你有心的話, 好自然會成日留意幾時有得報. (唔一定捕住田總網丫, 呢度咁多位師兄師姐好肯分享資訊 )
如果以前無玩呢個, 自己更加要有責任密切留意多d.
大家因為無留意而報唔到就插田總安排不當, 點解唔檢討下
點解唔問下點解其他2300人報到而自己報唔到?

如果到時上網報時網絡大塞車先大插田總喇

升級   81.05%

該用戶從未簽到

網上報名有link

https://www.hkaaa.com/hkaaa/events/Mizuno2011/forms/login-form.asp

不過login時佢話 "You've already enrolled the event"....

升級   81.05%

該用戶從未簽到

原帖由 晴朗 於 2010-11-18 09:36 發表

你有冇報15k,我懷疑因此而報唔到。
打咗去田總問,佢話會跟進喎。" />" />

我無報15k, 不過asics 10k都係經上網報

我都打左我田總, 幾經辛苦打通左. 留名留電話.
唔知會唔會搞到下晝先掂

升級   81.05%

該用戶從未簽到

原帖由 sk2k 於 2010-11-18 11:50 發表
終於得番啦, 成功報名啦 ... 謝天謝地 ....!!

me 2

0岩0岩田總仲打番電話黎話搞已經掂左