香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

日本ASCIS Tiger 跑鞋展覽 (銅鑼灣) 4/7 至 13/7

升級   78.75%

該用戶從未簽到

Acics平均價錢會比美記貴,可能未必係各位師兄心目中杯茶
不過去睇下都無妨

樓主,請問知唔知今次展覽既係中國版定日本版既呢?

升級   78.75%

該用戶從未簽到

我今日都去左睇
正如個title所講,係一個「展覽」
問過o個度d sales,佢地做完就無,佢地應該9月左右會係尖沙咀開專門店

o個度地方好細,放左少部份tiger新款鞋(nimbus10, kayano),同幾款skysensor
o個度買鞋係無折,大家唔駛諗
反而最細意係睇返d馬拉松名人著過既鞋,有d好返學鞋咁

第二部份就係一部3D scan,你買唔買都可以入去做(不過只得星期五、六、日,12-14pm)
佢地大約用10-15分鐘去scan下你左右腳,然後有個report俾返你(如帖#17)
個report內容會講你隻腳有幾大、幾闊之類
之後佢會好簡單咁同你講講你隻腳點,同建議你買咩類型鞋

我自己個report話我左腳正常,右腳有少少扁平足