香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2011.3.20 K-Swiss 城市之王挑戰賽 (賽事取消)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

中環區, 唔駛山長水遠去跑.. 好有與趣.. 但到現在都未有得報名.. 又奇怪D...

升級   100%

開心

到底佢攪唔攪既, 唔攪我可報另一個比賽既...

升級   100%

開心

問題係佢係唔係真係攪先, 其他比賽就來截報名, 如果最後等佢, 但其他比賽截左先來話唔攪, 咁好無癮JA..

升級   100%

開心

XYZ 佢囉... 原來等等下, 其他比賽截左止添...你唔好唔攪啊...(但這個比賽既截止日期就到, 仲未可以報名.. 真係玩乜呢..)
    唔通未同警方申請好..

升級   100%

開心

原帖由 philomena 於 24-12-2010 15:13 發表
    相信最心急係攪手們!

只係想知, 攪得成, 但日子係唔係仲係16 號?
    而官方寫既截止日期.....下個工作日就得, 是否會推遲?

升級   100%

開心

名已報...

升級   100%

開心

人工智能報名:

1. jogging_cat
    2. MJ576
    3. stephensuen
    4.harrylee6124
    5. Lawrence
    6. Blurmax
    7. kevintam1984
    8. 大力蘇
    9.di692
    10. 阿聰 (但要跑完渣馬之後身體狀況,才決定呢場是否正式參與)
    11. saki
    12. eric (lam)
    13. prairie
    14. kanokanok
    15. ktluk
    16. DannyFung
    17. rabbit 88
    18. bobby (特別名額)
    19. ricch (特別名額)
    20. Piccolo (特別名額)
    21. gn02238473(特別名額)
    22. wlau

都唔記得自己有無報名.. 搵左好多個E-MAIL 先搵得番個報名通知..

升級   100%

開心

我都中左招... 最搞笑...同我GROUP 果個人... 英文NICK 名同我一樣叫Walter...........中文名個最尾個字又同我一樣... 但我本身無打中文名..好似佢這個出錯係有心配對咁..
    最大鑊係佢連緊急連絡人都POST 埋出來.. 一陣有人玩"你個仔出左事要舊錢應急"這種行騙.. 都唔知入唔入佢數好...

升級   100%

開心

原帖由 stephensuen 於 1-3-2011 12:33 發表

我成為82人中的其中一人

但我係個人賽既喎, 我都有另一個人既資料SEND 左俾我...
    即係果82個人先會俾人睇到, 我個人賽既就只會睇到人, 而自己既資唔會俾人睇到?

升級   100%

開心

原帖由 tommyleung 於 1-3-2011 13:22 發表

咁講, 即係報左接力既參賽者, 既資料先外洩左.....omg....

YES.. 我唔係接力組, D INFO 無俾人睇到(佢話), 我就當然可以大事化小, 但其他82人既INFO 咁流出來, 真係唔知佢地點計..
    如果當中有D 律司OR 名人(有錢佬OR 藝人) OR 一D 乜都要推上報既人, 咁SPORTSOHO 今次都會幾大鑊..有排賠錢..

升級   100%

開心

原帖由 ericlam 於 1-3-2011 11:46 發表

我都收到d錯料,後來更正了。。。

應該是email programming 的錯,那個set autoemail 的 人誤把grouping set 錯就會有這個情形。。 如果這個事在美國,歐洲發生,sportsoho 可以關門了,給人告 ...

唔駛歐美, 香港都可以告.. 告到CLOSE 就未必有咁勁, 但一人賠一萬幾千, 都講緊成幾十萬..., 如果有D 告得勁D, 加加埋埋賠成百萬都可能有之.....
    我唔想SPORTSOHO 會因為咁而CLOSE

升級   100%

開心

原帖由 forget 於 4-3-2011 00:51 發表
    請問九龍有咩車去呢?

九龍邊度? 中既, 可以坐113, 101 果D 係西環落, 九龍西既, 可以坐D 9XX 既車, 有幾架係會經過..

升級   100%

開心

唉...SPORTSOHO.. 你玩乜啊.....
    上年十二月攪到今日三月都係咁.. 仲叫我有乜信心以後再參加佢另外既賽事啊...

升級   100%

開心

我都今日都仲係未收到... 點解連退錢都攪咁多借口出來....會計無返這些借口, 真係以前睇電視, 見到D 無錢還既公司先會用....

升級   100%

開心

終於收到錢, 唔打電話都唔退錢, 又SHOW 晒我地D 私隱俾人睇........唉...
    下次SPORTSOHO 攪D 比賽都咪預我....