香港長跑網  - 長跑長友

樓主: -R-
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙約跑 2 週年 Gathering 跑

關閉 [複製鏈接]

升級   56.95%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙約跑 2 週年 Gathering 跑

日期:2010年12月15日 (星期三)
集合地點:將軍澳運動場 (副場)
集合時間 : 7 : 15 pm
熱身時間 : 7 : 30 pm
開始時間 : 8 : 00 pm

活動:1. 先在運動場慢跑熱身約 1km

2. 拉筋大約20分鐘

3. (約8.5km):  將軍澳運動場出發 > 寶邑路(將軍澳站) > 調景嶺站(交通燈位折返)>
                            蓬萊路 (清水灣半島) > 環保大道 > 右轉康城路(盡頭迴旋處沿路折返運動場)

4. 特訓 - 百好宴會廰 - 將軍澳培成路8號南豐廣場一樓 R3 號 (坑口站B2出口)

報名(reply 時先 copy 名單..再加上自己名字):

(排名不分先後, 請註明組別及是否特訓,  勿跳層  )

1. -R- (跑 + 特)
2. Rebecca (跑 + 特)
3. 車仔 (跑 +特)  
4. Kin (跑少少 +特)  
5. jun (跑 +特)
6. 路路
7. 烏拉 (跑 +特)
8. mill
9. 馬神 (跑 +特)
10. Edith (跑 +特)
11. 夢璃 ( 特就會特既,但跑唔跑就唔知,因我而家罰緊停賽)
12. chanlouis911 (跑 +特)
13. 狗 (跑 +特)
14. maylam (跑 +特)
15 iceberg99 (跑 +特)
16.馬拉 (跑 +特)
17. 昌 (終於可以準時到+特)
18. cc
19.wah

升級   56.95%

該用戶從未簽到

今晩跑食飲抽正正正
多謝車仔,R,活活..................................真係好多人........
原來今晩蛋糕SUE姐有份.....但無份食!

升級   56.95%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2010-12-16 00:06 發表

好開心呀!!!
我都知我走寶啦... 我已經執好哂野等出門口,之旦係...

狗狗唔洗擔心禾啦... 我仲行得走得架... 你地可否唔好再嗌我媽/嫲... 我受唔起嫁...

christy姐LA~~長跑長友

升級   56.95%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-12-16 15:16 發表

咁要你同edith加油啦