香港長跑網  - 長跑長友

樓主: RowerBee
打印 上一主題 下一主題

2011陸上兩項鐵人聯賽 – 比賽 1 & 2 (接受報名喇!)

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

終於有嘞 !

一月可以報嚟試玩,
    不過, 二月係渣馬前一個星期, 應該... 抖一抖.
    三月, 撞啱有嘢做, 都未必有時間添.

其實, 我想問吓, 乜嘢叫 fallback date ?
    fallback -- 撤退 (?!)   

Ah... sorry... 見到嘞... [補賽日期].   

升級   0%

擦汗

Deadline ~ 1月21日
    最後1月25日或前報, 但係要加多 $50

啱啱總會覆咗我, 入咗會.
    攪埋少少資料核實, 哩一兩日就可以報名囉.   (第一次作賽)   

統計下有幾人報左啦

1/30
    1.kito
    2.D文
    3.Jason(會報)
    4.Ginny(會報)
    5. 通利
    6. 得得地
    ......

2/13
    1.Jason (會報)
    2.Ginny (會報)
    3. 通利
    4.kito
    5.
    6.

升級   0%

擦汗

其實我都係第一次玩, 心大心細, 唔知會點.
    天氣凍, 跑咗 5km, 唔知到時駛唔駛著多年風褸踩車...... (擺定喺轉項區先).
    轉項區係去到後, 知道位置, 自己擺好啲嘢先...... ?

到時咁多組, 兵荒馬亂, 唔知會點... 緊張.
    唔知踩車會點, 希望唔會連累人...... 我慢慢踩架咋.   

升級   0%

擦汗

今日同個朋友仔, 一齊第一次參賽,
    兩個都唔知頭唔知路, 但係一切都好順利, 安全完成.

我哋都覺得好玩好開心, 兩個鐘內完成,
    但係感覺係攰過跑一個半馬...... 好玩呀 !   

3月新娘潭斜路, 應該好大挑戰性.
    但係, 嗰日唔得閒, 希望第時再練好啲車, 有機會必玩 !   

多謝各位師兄師姐意見同鼓勵 !   

升級   0%

擦汗

出咗成績, 但係就係差一組未有 ?!   

http://www.triathlon.com.hk/index.do

升級   0%

擦汗

出晒成績嘞 !
    第一次玩, 開心呀 !   

四月九龍仔係咪游泳池加跑外圍架 ?
    啱晒我哩啲新手試玩囉.   

(未有大信心游出海, 要再練多啲游水先.)