香港長跑網  - 長跑長友

樓主: wty16
打印 上一主題 下一主題

[TKO自由突擊跑] 踢腳仔

升級   28.33%

該用戶從未簽到

估唔到在更衣室碰到馬拉和wty ching。

我沒看這個lead, 只是原計劃睡醒跑,點知6點多便醒了,跑完回來拉筋碰到chings。。。

我也是10k, 球場2圈,另寶林大圈,富寧,平路,舒服點。到8k大腿筋又有點痛,還是慢慢跑好了。。。hgj088" />" />" />" />hj

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2011-3-25 05:49 發表

好到極,今晚見

我都可能今晚跑,不過是接你們尾班,你們跑完我才開始啦。。。

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-4-25 22:49 發表
你地個個都係咁勁,個個都係咁好腳力!
我淨係知道自已跑得最慢,一上到清水灣道已5見幾位尾燈,
過程都係同公牛兄差不多,上油站,要行,上科大,要行,
濠涌上斜,幸好慢慢可上,可以一口氣上晒。
但到油站回來已感覺對 ...

馬拉和大家,好久沒見,很多個星期都因工作未能來操課,只有自己亂跑。

哇,那條cwb road 長命上什麼可以跑到尾啊,太勵害了,我今天下午跑到大roundabout 往右拐,毛甘今,但身都全濕。。。

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 wty16 於 2011-5-3 13:13 發表

入UST果個?

我都想。。。不過吳系啦。。我和你們是不同級數的。。是後山上山第一個roundabout。。。

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-5-3 21:19 發表

有機會一齊跑啦。。。

好啊, 不過要hea 下先。。 上星期膽粗粗跑 actionasiaevents discovery bay 12k 3上山3下水濕身跑 ,累死了,但很開心。。。。

在大概一半路程,山頂看 discovery bay 倆邊的風境,真的覺得剛才那麼辛苦攀山澗水是值得啊。。。(不過之後的6公哩都好甘啊)

好彩吳使包底。。。 不過現在還是週身骨疼。。。

升級   28.33%

該用戶從未簽到

我都想來跑。看看成不成。。。。我也hea 住來跑咖。。。。

不過630pm 我看趕不到啊。。。

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 wty16 於 2011-5-27 09:55 發表

哥仔大熱天時跑堆填區... 廢氣+臭氣= C得都似
星期3 跑完對大腿後肌好有反應, 短短地跑平路啦...

週五有事不能來了。。。。

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-5-27 22:44 發表
唸住一個人跑,點知夠鐘想開跑時16就出現,講過來就比佢楂旗,即刻改變路線,順時針hea跑將軍澳大圈,16話狀態欠佳,仲話明以每6分1k慢慢來,唔使睇表跑,一前一後一開始已覺得唔係咁hea,愈跑愈覺唔對路,真係死跟著尾燈以每k ...

跟上週三跟會長跑好像是54“ 多D, 都是10.5k 左右,不過不是hea。。

作晚有飯局,來不到拉慢你們,看星期一能否來,不過可能你們跑完我就到啊。。