香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2011.3.27 Hysan Healthy Run

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

我成日去放狗...
下星期去放狗話你聽42K點走...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2011-3-25 01:32 發表

上星期日跟人試過路,上落山路都幾多下,石屎路比較少, 果日仲要好大霧好潮濕,D路都幾跣~
來緊星期日都會幾濕同埋可能會落雨,真係要諗下著咩鞋,不過我諗住都係著反普通跑鞋~

你咁快..唔著都得啦..又或且著乜都得啦..

升級   0%

該用戶從未簽到

我就比較樣衰D... 走到約6-7K位置仆左街   

仆街時按到lap制所以有記錄...位置時間係35'17"...錶面都花左..陰公囉

之後幾K膝頭有D痛收步...去到圓燉再出力...

最終回終點時間  2:25'30" 不算滿意...出年報唔報仇出年先算

事後大會醫療靚女義工幫我洗傷口...但佢個樣好似仲痛過我...最終掉左第2個靚女幫我包札

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 天鬼 於 2011-3-27 20:53 發表

傷膝青年咪呢d囉.......
唔係喎,係雙傷膝青年先岩

係仲有手肘呀
自己發緊夢...低死啦  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ericlam 於 2011-3-28 10:36 發表

好彩沒事,我回來也看到有倆個師兄給人家療傷啊。。

我也想參加5月的 discovery bay 賽事,看到照片都幾激啊,跟這個hysan 比較,辛苦/危險很多嗎?

還有,大鄉理問問。。我看到不少人背住個背包,有一個呼 ...

其中一個係咪我呢....

背囊內裡是水袋...
走長途山方便飲水...
著山鞋咬地D..安全D...
著跑鞋輕身D..易仆街D...

大會出左成績...

http://www.actionasiaevents.com/attachments/122_Result%2021K-Hysan%20Healthy%202011%20Hike%20Run_Ranking.pdf

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ericlam 於 2011-3-28 12:13 發表

13k (其實13.6k)
http://www.actionasiaevents.com/attachments/122_Result%2013K-Hysan%20Healthy%202011%20Hike%20Run_Ranking.pdf

噢,原來其中一個是ching, 你的表情好像還很享受喔。。。。yuiyuiyui ...

我是走21K呀...
回到終點約11:30...
我飲埋佳得樂先去找靚女醫療...

查實陳日好多人排住隊等包札...
21K鏟林個段、落山個段都比較高危...