香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2011.3.27 Hysan Healthy Run

關閉 [複製鏈接]

升級   31.85%

開心
  • 簽到天數: 35 天

大家好, 我本身跑得好雞, Bonaqua Action Sprint Bottom ten 果D.
    果次我都有玩13K, 我個ANDROID GPS都係mark到13.5K 左右. 果日天氣真係OK, 上年就太陽勁, 有車接, 正...haha
    不過photo好似只有影5K D 人(綠色數字)....haha
    Discovery Bay, 09我有玩. 只是分享有乜野.
    無記錯, 開始跑沙灘. 跟住上山(如果要超前就最好沙灘時上, 因為上梯級, 好塞人下(有玩上星期都知啦)....跑山....跟住落山到水塘仔, 要游好少好少. 只是比你涼一涼. 飲下水塘水.....痾下尿XD.
    跟住跑小小馬路, 村路.  然後到海邊. 呢度真係要注意. 要澗海行, 水裡面多尖石大石, 睇唔到. 所以唔可以快, 如果唔係就中招, 仲有好多玻璃. 係好多玻璃.  
    跟住上水跑回終點.

升級   31.85%

開心

回復 109# 的帖子

樣衰.....我睇錯日期, skip 左東涌......
    上次玩西貢, 太大雨, 所以玩一半放棄, 希望今星期可以ok....仲多1k, 有d驚...haha

升級   31.85%

開心

http://www.actionasiaevents.com/ ... ntlist&Itemid=7
    有d興趣, 我係bottom ten in bonaqua. 唔知有無人肯蝕底