香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: allanccl
打印 上一主題 下一主題

2011跑族半程马拉松联赛-广州站

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 violalo 於 2011-3-9 01:53 發表

Thanks so much!!!!!! ~~~ Let's have Fun and enjoy the trip with the group!!!!!

歡迎Viola!
昨晚雖然是妳的第一次領跑,但亦是小弟第一次聽到運動員要求下次都要妳帶,証明妳帶得非常非常的好,多謝妳無比的愛心!  忘記帶跑鞋會即時買一對,真的衷心佩服閣下!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2011-3-5 01:30 發表

亮哥, 我已與馬拉師兄聯絡, 安排好嗰日2點半與他於九龍塘會合, 一同坐車去羅湖, 然後乘和諧號火車去廣州東站, 麻煩亮哥教我們如何由火車東站去會合你地。

kENNITHC 師兄,佢地第二批是14:30系九龍塘等,請你JOIN佢地丫。其他人初步定星期六上午10:00上水火車站出左閘上去二樓美心等。

升級   0%

該用戶從未簽到

房間已訂,是廣州大學城近北亭廣場,步行6分鐘即到起步點。
名稱:Friday Inn
地址:广州大学城北亭大街(广联百货对面) ­
电话:020-84724685  15918750654 ­
车站: 北亭广场站(最近)    西五路站  广大站   中部枢纽站 ­
所有的房间均为独立卫生间,中央供水,24小时淋浴,电视,网线,卫生用品 ­
請抄起上述資料及小弟的簽名(電話號碼),保持聯絡。

集合時間:10:00a.m.
集合地點:上水火車站出站後二樓美心等,出閘可以慳幾蚊架! 又可以食早餐飲咖啡等,食早餐就早少少,九點半。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2011-3-11 00:07 發表

多謝亮哥悉心安排 !
我地下午到達廣州時會與 你電聯, 想問 如果搭地鐵是搭去邊個站呀 ?

前往活动场地交通路线指引:
1。公交252直达北亭广场;
2。地铁大学城北站A出口 步行20分钟到北亭广场。(坐摩托车8元)

升級   0%

該用戶從未簽到

不要客氣,真係好好玩!  多謝跑族用心搞的比賽,多謝Jacky替我們訂房,比賽雖然小型,但絕不馬虎,最欣賞水站是提供寶礦力,超正!

相就映左好少咋,部傻瓜機唔掂,又鬆又濛,又無速度,明明映人,但個人跑走左才映到,所以都係時候買個部好少少既傻瓜相機了。
睇相:
http://www.fotop.net/allanccl/20110313

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-3-15 11:10 發表

你一定痛啦...好似有幾舊大石起袋入面咁!
以後唔好帶咁多野喇! 太重了, 你膊頭好傷的...
唔知亮哥同boby佢地有無痛呢?

我無痛啊!  我著左2XU壓力衭來跑,所以無乜疲累囉。揹多個袋又唔覺話好重,無事丫!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-3-15 12:06 發表

咁就最好啦!  你知啦!  我地呢d, 唔捨得比咁重野你攞+ma...
留番比lulu攞就啱喇!

真係多謝lulu帶我地去食咁好味既烤羊宴!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 violalo 於 2011-3-15 14:08 發表

WuWuWu ~~~ 烤羊宴...烤羊宴...烤羊宴..!!!!
Must join you next time ~~ hahaha

好邪惡的,太好味,太吸引,食到唔想停,惟有番黎食番幾餐齋麥皮,吸番d油,哈哈!
下次啦! 下次4月10日江門站跑完再食過!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 martin25 於 2011-3-15 20:47 發表

聽到都流哂口水,下月開始有新假,一定跟亮哥的團.

好呀! 4月10日江門站一齊去跑、玩、食。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 martin25 於 2011-3-16 19:31 發表

請問4月10曰江門幾時報名及跑什麼路程呀?

4月1日小弟回來才搞,報名辦法簡單,由小弟集中報名、訂房及安排交通。
是半馬,應該有迷馬,全平路,好正的。
可以睇番去年的:
2010年5月23日江门半程马拉松(跑族半程馬拉松聯賽第二站)

登錄/註冊後可看大圖