香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 零下十度
打印 上一主題 下一主題

10.04.2011 跑族半馬 江門站(完滿結束)

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 martin25 於 2011-3-22 20:37 發表
人工智能報名:
1零下十度( 半馬)
2金金(半馬)
3.  runrun ( 迷馬 )
4. mill (比我諗吓跑半/5K)
5.martin25(半馬)

其實我想跑迷馬挑戰Runrun........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 martin25 於 2011-3-22 22:38 發表
金金你好無僚,想比人丙呀?

唔好丙我啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 martin25 於 2011-3-22 23:15 發表

唔想丙就聽lulu講扮女人跑迷馬la.

呵..呵!以後點見d世叔伯?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-3-23 12:55 發表
唔知有冇人下午先出發?

呵..呵!馬拉C兄你呢次可能要食自己.....啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-3-23 17:58 發表

甘甘呀,你都等下晝先上啦,咁我就唔使食自已....呀!

等我考慮一下先.........

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名:

1零下十度( 半馬)  XL
2金金(半馬)
3.  runrun ( 迷馬 )
4. mill (比我諗吓跑半/5K)
5.martin25(半馬)
6. 呀強(半馬)
7. viola (半馬)
8. leefs (半馬)XXXL
9. 波波  (半馬)XL
10.E.T

11.
12.

尺碼參考:
:165/84A XL  170/88A XXL 175/92A XXXL。衣服系沒小码的!
:160/84A L 165/88A XL 一般女装都系XL就OK,除非过肥

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 阿強 於 2011-3-24 12:48 發表
我聽朋友講坐船比坐車去舒服D!

我自己想法,會早d到江門下車後在市中心吃午飯;因為住及比賽地點較偏僻......,晚上還要約車去吃晚飯。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-3-24 13:57 發表
金金都唔等我,阿強,不如請假,早的跟大隊上去!

馬拉C兄你地幾點可以起程出發呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2011-3-31 22:28 發表

OK,沒問題,請留意我地要統一收取$100報名費的~

100蚊日本紙嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2011-4-1 13:23 發表

馬拉!唔使驚喎!我地BC當金使既, 梗係會報啦!

BC 有輻射...嫁!

升級   0%

該用戶從未簽到

4月9日星期六,會訂一架車10:00時由深圳去江門,之後全程車我地,例如去食飯、去起步點及回程,請問邊個唔會坐,邊個要返工遲d上的(可約埋幾個人自行坐大巴),請在自己名後便註明,坐唔坐包車都要註明,唔該晒! (包車兩日約共需¥3000,有27個位,包橋路費)
1. 零下十度( 半馬)  男裝L碼字印"路路"  會坐包車
2. 金金(半馬)男裝XXXL字印"金金"  會坐包車
3. runrun ( 迷馬 ) 男裝M碼  字印英文細草"runrun"  
會坐包車
4. mill (半馬)男裝XL碼 字印英文 "mill"  會坐包車
5. martin25(半馬)男裝XXXL字印"马田" (已收資料)
6. 呀強(半馬)男裝XXL 字印簡體字" 张伟强"
7. viola (半馬) 男裝M碼  字印英文"Viola"
8. leefs (半馬)男裝XXXL字印"leefe" (已收資料)  
會坐包車
9. 波波  (半馬)男裝XXL 字印"波波"  會坐包車
10. E.T. (半馬)男裝XXL字印"外星人"
11.亮哥(半馬)男裝XXL 字印 "亮哥" 會坐包車
12. Gary (半馬) 男XXL  字印英文"Gary" (已收資料)
13. Gary 太太 (唔跑, 同Gary同房)
14. Bobby (半馬) 男XXL字印"bobby" ( 會坐包車 )
15. dannylun (半馬) 男XXXL字印"Danny" (已收資料)
16. 周渭川(半馬) 男XL 字印"周渭川" (已收資料)
17. 游師父(半馬) 男XXXL 字印"尤炽光" (已收資料)
18. Fanny (半馬)男裝L碼 字印"陈凤仪"
19. 周太 (唔跑)做衫印字"周太" (已收資料)
20. 尤太(5K)印字"尤太 " (已收資料)
21. martin25囡囡(唔跑)
22. 馮振安(迷馬)男裝L碼 字印"冯振安" (已收資料)
23. 何生(半馬) 男XXL 字印"何海濤" (已收資料)
24. AY60(半馬)/男XL字印 "AY60 **" 煩請代訂單人房(已收資料)
25. slowrunner(半马) 男XXXL 印"slowrunner **" 煩請代訂單人房(已收資料)
26. 0084(半馬)/男XXL字印         ?
27. 馬拉(半馬)男裝XXL 字印 "猿球"
28. 呀茂(半馬)男裝XXL 字印 "雅茂"(已收資料)
29.Kai(迷馬)男XXL 字印 Kai
30.Sharon(迷馬)女XL 字印 Sharon
31. fwk322(自行報名)

升級   0%

該用戶從未簽到

避免等上等,我會09:45hrs前到僑社恭候大家。

升級   0%

該用戶從未簽到

出發了

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

江門半馬10/4/2011

跑道上合照(照片來自跑族)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wu193 於 2011-4-11 11:44 發表
各位師兄;姊好...看到各位完成賽事,很開心,賽事中跑友為照顧不適者能發揮互助精神而遲了回終點, 深深感動,,更要為他們鼓掌!
我們幾位澳門跑友本已報名江門站,可惜出發中途有隊友出了點小意外,故全體打道回澳治療,相 ...

Wu193C兄不如8/5/2011你在澳門拉隊去東莞市松山湖
一齊玩啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 violalo 於 2011-4-12 01:00 發表
你要去埋我的家園先睇到架~
http://bbs.paozu.cn/home.php?mod=space&uid=9567&do=album&id=56

Thanks......
LULU.kamkam,leung gor, wong sheung,...and mill...&...&...&....so happy...eat eat eat ...

好彩有我份

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wu193 於 2011-4-12 23:32 發表
回金金師兄,,計劃中本來跑完江門(已報名及已訂房) 再去東莞跑...無奈今次上江門途中有隊友因意外傷了腳骨..即時轉回澳,,要待她療好,以後再參與賽事....

Wu193C兄幫我問候一下吧!祝佢早日康復;希望東莞能見到你們,其實我地係南寧見過面了。