香港長跑網  - 長跑長友

樓主: D文
打印 上一主題 下一主題

六月2011分齡組及小鐵人三項鐵人錦標賽

升級   98.8%

該用戶從未簽到

升級   98.8%

該用戶從未簽到

1大兩細, 報左6月12日   

升級   98.8%

該用戶從未簽到

請留意,今次要跑3個圈

升級   98.8%

該用戶從未簽到

勁失望,取消左 :-(

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 cb34 於 2011-6-12 10:42 發表 失望,下星期也去不到。

下星期有其他野做,我也去不到了 :-(

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 junjun 於 2011-6-12 13:52 發表
下午... 而家出太陽~~ -__-""

係呀, 下晝個天靚到冇朋友!!! 搞到我更加想爆粗 !"£($&^$£*%!&%&! . . . . . . . . 點解成個禮拜都咁好天, 淨係今朝先狂落一陣雨, 10點後已經開始好天到爆 . . . . . . . . 我好明白cancel比賽係3鐡其中一部份, 但係都要喺度呻吓, 因為最慘係我下星期唔得閒, 所以先咁Q慶!!! £$%(&£%"&$"^$", 呻完好快就會冇事

升級   98.8%

該用戶從未簽到

各位ching/ctse, 覺唔覺得今日游同跑都比正常長左?游冇1000m都有950m,跑就540m,搞到我pb唔倒 :-(

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2011-6-19 11:27 發表
各位ching/ctse, 覺唔覺得今日游同跑都比正常長左?游冇1000m都有950m,跑就540m,搞到我pb唔倒 :-(

游水嗰part, 應該冇800m咁少, 照自己的時間計算, 大概係900m   
Anyway, 跑嗰part太慢, 5.4k用左28min, 搞到pb唔倒
不過, 單車嗰part唔錯, 做倒7min1圈, 係自己最好成績   

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2011-6-20 09:45 發表
游到最尾直路特登勾人水, 先知一直同你手拖手左右游左蛙好耐
吾知邊個成日摸我腳板呢...好鬼痕
因為比完賽約左人, 即走, 冇同大家影下合照.
要8月尾2xtri 去so so 吓再同大家吹下水

係呀, 我游到第2圈先認得你條褲, 先知原來係frank兄; 全靠你, 尋日我游快左, 但最後唔見左你, 原來你去左勾水; 之後去到轉項區, 已經見你出左車, 果然超快

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2011-6-20 11:03 發表
最尾游直路咪勾你後面lor...hahaha. 上水就係你後面, 係樓梯過左你姐. 吾該哂...勾一勾 上水舒舒服服.

蛙式有得勾咩, 唔會食到應咩 (比夾腳出黎嘅水, 跟尾唔係好大阻力咩???)

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2011-6-20 11:04 發表

我都係游蛙式,吾知有冇我份係附近呢。
我19~20分上水hehe

有位游蛙嘅ching喺我前面, 我追極都未追唔倒 . . . . . . . 我上水時間唔清楚, 要等大會result, 不如試吓問吓frank兄, 我地差唔多時間上水

升級   98.8%

該用戶從未簽到

snail兄, 其實我地都好appreciate總會我工作人員, 神咁早就為我地準備一切, 我地都好明白比賽計時一定有誤差, 所以, 只要冇乜大意外, 冇乜人受傷, 大家玩得開開心心, 我地就滿足架啦