香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Gunners
打印 上一主題 下一主題

2012渣打馬拉松

升級   3.68%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2011-10-3 20:32 發表
之前用ie報, hang 咗成個鐘, 跟住 time-out
跟住用 chrome 去報, 出奇順利, 唔駛5分鐘就成功,
仲可以同三個朋友報埋添!

順帶一提, 宜用 master card!!!

暫時全馬已報人數係 514!!
Ref No.: 2011-1003 ...

如果冇打錯, 可能已經係7514人. 因為我組數字係2011-1003-0006-06xx-M 全馬壯年組.

升級   3.68%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2011-10-3 21:00 發表
[quote]原帖由 亂步速之皇者 於 2011-10-3 20:49 發表

登錄/註冊後可看大圖
同三個朋友報名, 全部數字一樣, 淨係最後三個數字唔同,
我推斷响7呢一組(先進二組)有 514報咗 ...

我下午4點報, 我諗真係已經至少7514巳報. 好誇張!

升級   3.68%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2011-10-3 21:20 發表

睇嚟真係似7415人報咗名喎....

根據以往經驗, 每組全馬約8000人, 即係話依家應該滿咗一組!!
只係5個鐘已經有7千幾人報, 好得人驚!!! 我諗聽日都兩組全馬會好快滿...

不過我覺得可能係所有報咗名既總數(包括10km,半馬同埋全馬).
第一組數字係年份
第二組數字係報名日子
第三組數字係組別
第四組數字係總人數(應該可能會不繼加上去, 或之後會再加多一組跟尾)