香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Gunners
打印 上一主題 下一主題

2012渣打馬拉松

升級   37.6%

該用戶從未簽到

實際上只係起跑時間唔同...

升級   37.6%

該用戶從未簽到

因為越來越多人要跑半馬~

升級   37.6%

該用戶從未簽到

好彩老細放緊假 唔會突然被捉去開會 >.<

升級   37.6%

該用戶從未簽到

填完 visa 時 出現Error 點算?

升級   37.6%

該用戶從未簽到

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 kfc1999 於 2011-10-3 15:56 發表
請問成功網上報名的朋友,你們在  http://www.hkmarathon.com/marathon/chi/event/entry/statuscheck.jsp
看不看到報名情況呀

請求正在處理中,請稍候再試 <<<....

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 wgchris 於 2011-10-3 16:02 發表
我都係要等十個工作天
自己個visa password撞唔中

咁有無電話可以查詢ga?

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 ccomeout 於 2011-10-3 16:49 發表
用VISA咭的最好先網上啟動Visa驗證服務,請到以下網址並選擇發咭銀行。
http://www.visa-asia.com/ap/hk/zh_HK/cardholders/security/activate.shtml

無永隆 =.=

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2011-10-3 16:55 發表

即係恭喜你, 你報名會順利....

>.< 宜家打緊電話...

勁唔通lor...

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 kfc1999 於 2011-10-3 17:37 發表
真係無奈,衣家都唔知得唔得,去到最後hang機,再入又入唔到,話已登記,上去報名查詢check又話無登記,打電話又唔通,唉................

繼續打喇...

我打左100次...通左5次 有4次去左留言....最後成功左 =.=

升級   37.6%

該用戶從未簽到

係首頁...先有得入...右邊

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 wyh1011 於 2011-10-4 09:07 發表

最大問題等佢電話話收唔到咁點
而家連打都打唔到
再唔得自己寄算

打左電話先好d
佢係電腦先check到你報到咩情況
如果係credit card 未過數 佢會話4-5個工作天會打番俾我地處理 到時用另一張信用卡都得 不過我都諗住呢個禮拜尾就再打去

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 wyh1011 於 2011-10-4 09:17 發表

而家個電話打都打唔到
只係留左messge俾佢
希望佢真係覆
最怕過幾日佢先話未報到, 到時又full左

我情況大概係咁
而家查詢報名狀況都係話未得
再填多次form,就註冊失敗、要等10日.....
credit card更 ...

我都打左好多次先打到 用redial 會方便d...至少係電話度要問清楚佢係留左位差過數only...

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2011-10-4 09:25 發表

我琴日有三兩, 三次都係去到STEP2 --> STEP3 個位出等十日通知, 我真係睬佢都傻.. 因為連PAYMENT SERVER 都未過..CONFIRM PAGE 又未有.. 連入DB CACHE 都唔知有無.. 咁樣等十日, 我自己個人又點都唔信..
琴晚我 ...

因為唔可以重覆登記...

所以好多人報到一半死左 就再報唔到喇

最好都係打到去問清楚喇

佢電話會錄音應該唔會呃我卦>.<

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 Rhys 於 2011-10-4 13:36 發表
我想問下佢同大家講幾時先會confirm需要你人手過數?1日?2日?

佢話4-5日會打番黎lor

升級   37.6%

該用戶從未簽到

我個frd 俾左呢段野我睇:

Dear PolyU Running Team Members,

Further to our email sent earlier today (attached, with the subject of "To Report on Problems with Registration of Standard Chartered HK Marathon"), we have just been informed by the organiser that only those who have submitted their credit card information for payment are regarded as successful participants. If you have been informed by the system with the words of 'Session Time Out' before you submitted your credit card information, your registration can be regarded as unsuccessful.

For those who have responded to our email by providing their personal information for our verification with the organiser, we urge you to register again before the organiser is able to verify your registration status in order to secure a place for your race.

Besides, we are informed by the organiser that they will also send a sms/ email message to all successful participants by end of today/ early tomorrow. You may also regard your registration unsuccessful if you do not receive the message from the organiser.

Thank you.

The Organising Committee of PolyU Running Team

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 SEA 於 2011-10-7 00:26 發表

我的

報 名 狀 況多謝支持渣打馬拉松2012,閣下的報名現正處理中,大會將於10 天內通知閣下報名結果。報 名 狀 況多謝支持渣打馬拉松2012,閣下的報名現正處理中,大會將於10 天內通知閣下報名結果。
報 名  ...

me2
咁應該佢終於 sort out 報到同報唔到的人了...

升級   37.6%

該用戶從未簽到

me too Yeah!