香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: waynekkw
打印 上一主題 下一主題

趕頭趕命趕收工走山篇

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2011-10-16 11:20 發表
2011-10-15 雷利衛徑全征2011 (78K)
隊名: 強風吹甩 (公開組)   
隊号: W218
隊員: 壞人, 小強
SUPPORT: R(車手), 源(陪走尾段), 天鬼(仙姑峯底十卜), MAY & REBECCA(物資)
完成時間: 11:25'
開賽 ... 到八仙嶺終於入黑, 天鬼也剛趕到仙姑峯底十卜我們

嘩~~你地又話係水塘打俾我.....點知一路都冇打黎.....
到我打俾你地個時你地話開始進入八仙嶺段....嘩咁快到???
我咪即時用連行帶跑既速度由春風亭跑上去卜你地啦.....都唔知趕唔趕到.......(真係趕屎人)
我一去到開叉口就見到有燈落緊黎.....嘩,咁快...原來係所記鬼女.....
咁我咪即時再打俾你地,睇下你地過左未囉(幾驚你地過左呀)
好彩你地都係岩岩到最尾個峯....都有幾十秒俾我回氣...差d趕死我喇.....用左15分跑上黎.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2011-11-7 11:39 發表
2011-11-06 苗圃挑戰12小時之四件蛋散444
2037A 小強
2037B 壞人
2037C 源
2037D -R-

8:30AM START

話說報名後才發覺廣福堂高手列席對碰, 跟小強說: 我地"4件蛋散"典鬥? 典知小強就張隊名改左"四件蛋散".
...
原帖由 siukeung 於 2011-11-7 12:02 發表
2011-11-06 苗圃挑戰十二小時
隊名: 四件蛋散
隊號: 2037
隊員: 小強, 壞人, 源仔 & R校長
Support: 天鬼
TOTAL 4:44'

多謝三位隊友又推又不停鼓勵我, 多謝各位攝影師拍的靚相, 多謝天鬼Support(+ 尾12Km陪走 ...

做左兩次十卜都幾好玩.....
唔係自己比緊賽,冇乜壓力....
係最重要既位置俾到最重要既幫助,感覺上好似自己好有用咁.....
最正既係可以睇到各人屎屎下咁樣.....

升級   100%

該用戶從未簽到

唔該晒你喇(我指十卜水個度)
下年你玩我十卜返你.....如果我唔玩的話
你條友仔.....6xk山路都叫做中課....只係玩左8粒幾鐘,係咪傻左呀