香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

08.05.2011 跑族半馬 東莞站

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-4-11 17:20 發表
條路靚到震~

個公園好像有單車踩。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 junjun 於 2011-4-12 20:02 發表
看來我要轉做XXXL了~  

尊尊特拉華特你有無咁大隻啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名 :
1. 零下十度( 半馬)
2. 金金(5K迷馬)
3. runrun (5K)
4. mill (5K)男裝XXL /印字 "StephenYau"
5. viola (半馬)
6. leefs (半馬)
7. 波波 (半馬)
8. E.T. (半馬)
9. 亮哥 (半馬)
10. Bobby (半馬)
11. 周渭川(半馬)
12. 周太 (5K)
13. 游師父(半馬)
14. 尤太 (5K)
15. 馮振安(5K)
16. 0084 (半馬)
17. 馬拉 (半馬)
18. dannylun (半馬)
19. martin25(半馬)
20.martin囡囡(candy) (5k) (男裝XL)
21. junjun (半馬)
22.AY60 (半馬)
23.阿強 (半馬)
24. hobbywet (半馬)(XL)
25. Gary (半馬)
26. 呀雲 (5K)
27. Fanny (半馬)
28. CC (5K)
29. FWK322 (半馬)/XXL衫/印名字Thomas
30.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-4-13 11:25 發表

拿度又5K,  未玩啦!

我好認真嫁!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-4-13 17:20 發表

未玩啦拿度......
我仲想界返你既!" />" />

我而家剩係比令女界....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 martin25 於 2011-4-14 21:42 發表

lulu請問江門的跑衫幾時有?
今次的跑衫我想印MATIN可以嗎?

孖田兄上次做左,今次好似係可以唔做,今次去到會攞埋上次d衫。

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名 :
1. 零下十度( 半馬)                (坐包車來回)
2. 金金(5K迷馬)已收圾名費  (坐包車來回)
3. runrun (5K)已收報名費   (坐包車來回)

4. mill (5K)男裝XXL /印字 "StephenYau"(坐包車來回)
5. viola (半馬)                       (坐包車來回)
6. leefs (半馬)                       (坐包車來回)
7. 波波 (半馬)                         (坐包車來回)  
8. E.T. (半馬)      
9. 亮哥 (半馬)                          (坐包車來回)
10. Bobby (半馬)已收報名費   (坐包車來回)
11. 周渭川(半馬)                      (坐包車來回)
12. 周太 (5K)                           (坐包車來回)
13. 游師父(半馬)                       (坐包車來回)
14. 尤太 (5K)                            (坐包車來回)
15. 馮振安(5K)                          (坐包車來回)
16. 0084 (半馬)已收報名費
17. 馬拉 (半馬)                     
18. dannylun (半馬)
19. martin25(半馬)                                (坐包車來回)
20. martin囡囡(candy) (5k) (男裝XL)  (坐包車來回)
21. junjun (半馬) (XXXL) 印名字 jun
22. AY60 (半馬)
23. 阿強 (半馬)
24. hobbywet (半馬)(XL)印名字 hobbywet
25. Gary (半馬)                                                (坐包車來回)                        
26. 呀雲 (5K)女裝(XL碼),印名字 Tamimi         (坐包車來回)

27. Fanny (半馬)                                               (坐包車來回)  
28. CC (5K)
29. FWK322 (半馬)/XXL  衫/印名字 Thomas
30. curlyhair(半馬)/XXL/ T-shirt印 Terence
31. kksesame(半馬)/XXL 印字 "Vincent"
32. FWK322太太(5K) / XXXL /  T-shirt男裝印  Echo
33. FWK322女女(5k) / XXL / T-shirt男裝印  Stephy
34. matthew /  (半馬) (XL) 印名字Matthew Ho
35. GO! /  (半馬) (XL) 印名字 GO!
36. kin / (半馬) (XXL)  堅哥已收報名費+衫   
(坐包車來回)
37. wty16 (半馬)
38. 海天 (半馬) (XXL)印名字-海闊天空
39. 盧永漢 (半馬) (XXXL )印名字-熊貓亞LO
40. Anky (半馬)      
(坐包車來回)
41. Susann (半馬)    (坐包車來回)
42. Grace (半馬)      (坐包車來回)
43. 發仔 (半馬)         (坐包車來回)
44. 小新 (半馬)         (坐包車來回)
45. sksk.chan / 半程馬 / T恤尺碼: XXXL / T-shirt男裝印: 呔王
46. 猿球 (半馬)
47. 雅茂 (半馬)
48. 哈利 / 半馬 / 男裝T恤: XXL  印: Harry
49. Helen (半馬)         
(坐包車來回)
50. 尤太朋友(5K)         (坐包車來回)
51. 尤太朋友(5K)          (坐包車來回)
52. Philip (5k)
53. Philip太太 (5k)
54. 志鵬 (半馬)         
(坐包車來回)
55. Ivy (半馬)          (坐包車來回)
56. wahfai/半馬

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-4-29 18:56 發表
辛苦晒亮哥!
可惜我要下午才上,如果唔係租單車環湖游最好不過!

馬拉C兄如果你踩單車,我坐車尾。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GO! 於 2011-4-29 23:07 發表
邊位師兄和我一樣又係一條友上去跑,可以同一間房,節儉就是美德! pm 我

放心啦!亮哥會安排個令仔比你嫁。

升級   0%

該用戶從未簽到

注意:各位記得自己預備8/5/2011比賽前早餐啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-5-5 22:01 發表
Calling 猿球, wty16,5月7日星期六下午2:30太子MTR站D出口對面,乘坐華通中港快線到東莞常平匯美酒店,每隔30分鐘一班車,約2小時可到達,票價$50元,平靚正!

到達常平匯美酒店後,再乘轉的士或公交車到中凱國 ...

馬拉C兄你真有計仔

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 阿強 於 2011-5-5 23:00 發表
我應該會6點前到酒店!!打的算了!

強C兄小心點,唔好比人刼色啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

今晚我會上深圳刺探對方軍情,明天僑社09:45hrs自己蒲頭,星期日各位加油

升級   0%

該用戶從未簽到

我要出發做最危險既野 去深圳刺探軍情;帶跑族蒲到腳軟,等佢地跑唔郁 明早見

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-5-7 20:01 發表
加油呀,咁多位ching/ctse

Gunnres C 兄Thanks!回來了。

各位有相睇啦!

https://picasaweb.google.com/chengchaukam9/752011852011#

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hogay 於 2011-5-8 21:46 發表
嘩!好羨慕呀,馬田大哥................

hogay C 兄下次一齊玩啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2011-5-8 22:23 發表

詳細時間我就唔清楚.就系知道佢呢次快過我好多.明日見到佢會問下.

gary以01:46hrs完成今次22K賽事。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wty16 於 2011-5-9 10:09 發表

臨尾, totally 爆曬, 同harry慢跑反去...
突然見你趕上來, 幾驚卑你介到1頸血(分分鐘被唱足幾日).
惟有出埋turbo c埋kui...先飛甩掉你.
ths lulu 姐

其實天氣炎熱,影響到個個在水準之下,廣州站冠軍野人01:24hrs比廣州站慢左5分之多,大雄C兄及阿茂C兄係少數能保持水準之一;佩服。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2011-5-9 11:05 發表

條路長左嗎?!  我想他不太滿意, 是嗎?!

是啊!Gary還未滿意,但炎熱天氣+長左600米01:46hrs完成很不錯了。