香港長跑網  - 長跑長友

樓主: waynekkw
打印 上一主題 下一主題

521輕鬆征服畢架山暨競技嘉年華-石硤尾公園(新界西九龍區聯合約跑)

升級   100%

該用戶從未簽到

521 約跑參加者名單(截至18/5)人工智能報名:[請註明是否食晚飯]
1. -R-
2. pwong + 食
3. 大圍 (玩 + 晚飯)
4. Nancy (玩+食)
5. 成 (玩+食)
6. kan0902 (玩+食) 我代你啦jun                              
7. kf (玩+食)
8. fung (玩+食)
9. mill (玩+食)
10.金金(玩+食~腳傷跑唔到)
11. 斧山堅哥 (玩+食)
12.駿哥(玩+食)
13.leefs(玩+食)
14.波波(玩+食)
15.ericlms(玩+食)
16.路路(玩+食)
17.車仔(玩+食)
18. Jimmy(玩+食)
19.KennyChoi(玩+食)報註名先,但唔知果日,要唔要上大陸工幹.
20. Kin (玩+食)
21. catcat (玩+食~)好耐無見大家
22. Leo (食 only)
23. 亮  (玩+食)
24. ccomeout (齋玩唔食)
25. kin (玩+食)
26. Ridicule (玩+食)
27. Bobby   (玩+食)
28. Ah Li   (玩+食)
29. Edward (玩+食)
30. James (晚d來食 TBC)
31. 阿火 (玩+食)

義工團報名:[請註明食唔食晚飯]
1. 壞人 (唔做)
2. May (齋食齋睇住壞人)
3. 夢璃 (駐場記者 + 食)
4. Rebecca  (齋食齋睇 + 同大家打氣)
5. 喪Ken (收工後嚟齋搞破壞+食)
6. 天鬼 (收工後黎搞搞震...齋食)
7. Maggie (又食又做又玩)
8. Kaka(齋做唔食)

升級   100%

該用戶從未簽到

今日下午可以痛痛快快地濕透全身、樂透全心!
好難忘嘅一日,多謝天氣同埋咁多位!哈!

升級   100%

該用戶從未簽到

"友誼第一,比賽第二“
起我心目中嘅R同埋會長亦屬於巧nice嘅人,佢地兩位亦對我巧巧....
所以,佢地都係搞下氣氛姐,冇嘢嘅....