香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

大家覺得Nike + iPod Sensor好用嗎?

升級   2.67%

該用戶從未簽到

師兄師姐們,你地覺得Nike + iPod Sensor好用嗎?
小弟是慢跑初心者,對呢件嘢好滿意,又可以自定各項目標,令跑步增添樂趣
請師兄師姐也來分享一下

http://store.apple.com/hk/product/MA368ZM/E?mco=MTY3ODQ5OTY

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

+1 0
上一篇︰祝CC, 5月3日, 生日快樂!下一篇︰請問邊間鋪頭買跑鞋可以驗埋腳??

升級   2.67%

該用戶從未簽到

原帖由 voluchan 於 2011-5-11 05:31 PM 發表
我覺得幾好用,用距離做 workout,每公里會報比你聼,順手襟 lap 表,就知道每 km 步速。

不過開始擔心踏入雨季,到時候唔知道點收埋佢,怕入水

ching你好,
我真係無考慮雨季呢個問題
不過落雨都係休息下好d囉

升級   2.67%

該用戶從未簽到

原帖由 柔詠 於 2011-5-12 01:01 AM 發表
請問準嗎?...

ching你好,
準唔準真係唔知...
我平時跑開段路,上網睇就3.7km,但用sensor就4.2~4.3km..
真係唔知邊個準喇

升級   2.67%

該用戶從未簽到

回復 5# 的帖子

ching你好,
我最近係灣仔10k都買左對mizuno,有件透明嘅嘢係專for Nike + iPod Sensor用架~~
幾好架

升級   2.67%

該用戶從未簽到

原帖由 yyyau 於 2011-5-18 11:31 PM 發表
都應想得到冇咁勁, 但如袋iphone跑, 都冇必要又用個sensor, 因為已有好多apps 可用了

早呀~ching,

ha...我個人習慣邊跑邊聽歌,時間都過得快d
加多呢兩件嘢....正

http://store.apple.com/hk-zh/product/H1420ZM/A?fnode=MTY1NDA1MA&mco=MjE0MDc2NTM

http://store.apple.com/hk-zh/product/H2320PA/A?fnode=MTY1NDA0NA&mco=MjE0MzEyMDE