香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: spmho
打印 上一主題 下一主題

2008.10.01 - 10公里國慶長跑

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

滾瓜爛熟之路段,有著地利及一大班長跑網C兄/C姐同行, 今日成功達標,sub40' - 39'40".前段極慢塞人,後段較順,見前面勁多高手C兄,只係順跑,冇加速,主辦單位計時有點混亂,路牌位置有點誤差,而今日好好彩,米拿兄,白C兄,nc姐成功奪標,連埋小妹,全數4人食糊.

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 180# 的帖子

米拿兄條路應該唔夠數呀,最後1k個路牌,返黎個時間3'07",絕冇可能短成咁,多人玩互相打氣又幾過癮,今日個樽頸爆唔到出去,第1k漫遊之後都知大勢已去,只係均速完成佢,始終佢地唔係專業搞手,最後行李安排及派紀念品尚算滿意啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 1-10-2008 15:14 發表

Congratulations!  Did Ah Sa attend too?

唉...冇黎呀,不過最後見到SAKI兄,同佢吹左好奈水,主場撞到勁多Fan連妹夫都有到場跑,最後同皇上,瘋狂兄,SAKI兄一齊走補番數.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 1-10-2008 17:42 發表
, 恭喜晒今日食糊c hing 米拿兄,白頭兄 嬌妹 及nc 姐,

小妹其實無諗過有獎,有D意外,但7兄同大圍兄就應該有最佳進步獎,因為發覺兩位既實力與小妹愈來愈近啦,我都要加把勁先.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 1-10-2008 19:51 發表
今日唔駛做,又無報名,唯有到場打吓氣,影吓相。但要講聲sorry 先,因為〝我和她她有個約會〞,又諗住jog番屋企,所以走先。

睇相啦!

http://picasaweb.google.com.hk/ ...

幸苦哂Alfred兄, 臨走時掛著同妹夫吹水,本應想同Alfred兄跑番大埔,攞完獎後放棄左, 個獎太重成7-8磅. 跑番去實頂唔住.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 1-10-2008 19:58 發表

唔駛姊妹都攞獎,勁!我諗姊妹嚟就會飛tim

總有一日亞Sa妹會黎觀戰,到時你咪知...

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 198# 的帖子

其實條路短左,厄吓人厄吓自己.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 1-10-2008 21:06 發表

嬌兄:
點講你都係勁啦,時間就話有得呃,攞獎呢家野就冇得呃啦,恭喜恭喜。2320
順道恭喜咪miller兄, 白頭兄同nc cste, 食出今次長跑網既四連環。23182319

只係一句,大話甲好彩,10.12大把獎,可能唔止四連環,睇你地啦,我係後面撐各位.