香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

14.12.2008 第七屆「樂善盃」30k 慈善賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

有興趣既 ching ctse 可以到以下網址瀏覽 :

http://www.careaction.org.hk/

報名表 :
http://www.careaction.org.hk/46HKform.pdf

已報名長跑網 ching ctse 名單:" />" />
1.  alex504992004
2.  大圍新跑手
3.  waynekkw
4.  ee_tpk
5.  xo523
6.  kandis
7.  runningmonkey
8.  eyeonme
9.  前進
10.joelkk88
11.runrunrun
.....

+1 0
上一篇︰洛杉磯地震!下一篇︰你地好PRO

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋狂兄:
係呀,我都係諗住跑唔使咪行law,又可以做吓善事,不過梗係想跑使啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 慢速小子 於 2008-7-30 20:29 發表
嘻嘻!這天是我生日喎!

好不好參加呢?

萬子兄:
唔使諗啦一於去馬啦,到時咁多ching ctse 一齊用對腳同你慶祝生日。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-8-4 09:08 發表
好似近這一兩年不上蚺蛇尖頂, 但04年(如無記錯)也行到小妹作"老抽", 真係第一次, 反而行trailwalker沒有事, 可能自己的support team 好, 飲食一流又有massage

這個行山賽事越來越多人報, 很快便額滿, 有朋友 ...

原來咁多人玩o架,唔怪得而家係比d上年玩過既人優先報名先啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-10-8 09:46 發表
因為12.13要入尖鼻咀, 呢個比賽唔玩了.

我同瘋兄你相反,我應該報呢個所以12.13唔入尖鼻咀,到時睇吓來唔來到食飯吹水啦,分頭加油。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 alex504992004 於 2008-10-8 12:47 發表

大圍兄:我都報咗呢個比賽,到時見。

咁到時Alex兄記得睇住細佬。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2008-10-8 15:43 發表
大圍兄:

我多數會報此賽,到時一齊走(行),記得帶多幾條蕉。

冇問題, 帶埋你果份點話。

升級   0%

該用戶從未簽到

原來有咁多贊助o架,我好想要件風褸做記念

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-24 16:10 發表
我都有朋友邀請我玩呀.....
而家考慮中

catcat妹妹仔:
真係要考慮吓wor,前一日炒完蝦拆完蟹仲有冇力行呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-24 17:18 發表

係喎....................死啦甘.....................!!!!!!!!!!
因為我朋友未告訴我詳情呀....這個樂善盃究竟係行山定係跑山...?幾多k???

全長30K呀,行同跑就睇妳參加既目標啦,如果主要想睇風景既梗係行啦,聽講d風景好靚。
詳情妳可以參考呢個網址:
http://www.careaction.org.hk/

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2008-11-4 01:05 發表
我都係120名内架

登錄/註冊後可看大圖

way兄真係勁,我睇過上年的時間要3'30度先得,如果我想攞個背包真係有d難度。

blurmax兄 & pwong兄有冇報名呀?唔知仲有冇其他長跑網 ching ctse 玩呢個呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-4 15:58 發表
小妹新手...第一次 join 呢個比賽....
之前行山都有行過呢條路...希望在 六至七小時完成

ee_tpk ctse,我都係第一次玩呢個比賽,我想攞佢件風褸所以希望可以係120名內呀,不過我知道係好難。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 xo523 於 2008-11-5 17:56 發表
上星期報咗

xo兄之前玩過未呀?諗住咩時間完成呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-5 18:09 發表

大圍 c 兄...盡力而為丫.... 蚺蛇去長咀下山條路多碎石呢...
我怕落山亦怕整傷自己..(其實我唔識得大膽地碌落山..)所以志在輕鬆行...

輕鬆行吓都唔錯呀,仲可以沿途欣賞吓風景同影吓相,睇吓到時可唔可以約埋ctse一齊行啦。
但係自己報咗渣打全馬,個心又想當呢個比賽係一個長課咁練,真係1516都係到時先決定。

升級   0%

該用戶從未簽到

收到信呀,編號2139。
wayne兄你就勁啦,可以入種子隊係種子區出發。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-11-22 00:37 發表
14.12.2008 第七屆「樂善盃」30k 慈善賽
不如update吓呢個名單丫" />" />
已報名長跑網 ching ctse 名單:
1. alex504992004
2. 大圍新跑手
3. waynekkw
4. ee_tpk
5. xo523
6.kandis
7.
.....

歡迎 kandis ctse,多d人一齊玩好呀,下年諗諗組隊都好wor。
ctse今次諗住行定係會跑呢個比賽呢?有冇興趣下星期三晚 26/11 過來沙田一齊操吓上落斜呢?對呢個比賽應該會有幫助。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-22 09:52 發表

kandis ctse.. 你都報0左名啦
25-28/11 去拎物資丫...hgj088" />" />hj

各位參加咗既ching ctse果日我地使唔使集合埋影張相先出發呀?
因為果日要著大會衫,起步之後應該好難搵得返。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-24 12:04 發表

聽聞要到長咀才有水站同埋少量補給...
咸田可以自己俾錢補級...終點會有大食會...

小妹朋友意見係..自己帶足夠既水同埋補級... 當大會補級只係 bonus ... 山路崎嶇... 工作人員好難拎幾千人既野上 ...

好多謝ctse提供有用資料呀,咁我到時睇來都要咩個背包來跑啦,諗起都辛苦。

升級   0%

該用戶從未簽到

為咗應付呢個比賽,啱啱個星期六朋友陪我去買咗對越野跑鞋,佢有75折折實都要$738,雖然對我來講都幾貴,不過反正諗住出來都會試吓玩d越野賽所以決定買,大家覺得對鞋點呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-25 00:24 發表

小妹覺得行山鞋比較重...同埋硬... 未知瘋 ching 呢對著上去感覺如何...

我當日著番厚底既 new balance RT1000 去跑(行先0岩啦.... )

ee ctse:
對鞋我買比自己著架....
我著咗一日覺得對鞋一d都唔重(個sales話係新物料比之前個款輕d),不過都幾硬就係真既。
所以我而家有機會都會著佢來行街希望快d可以著軟佢,到比賽果日會跑得舒服d。