香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2011.9.25 第24屆荃灣體育節閉幕典禮暨New Balance 2011

升級   0%

該用戶從未簽到

哈! 第一次見你窒人,完全唔係你既性格!
哈哈哈! 我黎映你! 渣唔渣車? 唔渣既話,我自己去荃灣,到時映你個 fit/爆 樣! 渣車既話.....載埋我,唔該!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 LL3578 於 2011-9-23 16:36 發表
各位跑友,後日朝早見!
Dear all runners whose will be participate in this race , see you all guys in the coming Sunday
and hope all of you can enjoy the race and get PB !!!

夢璃 (Sam Tam C. M. )

Sam仔,加油!  我會伏擊你的(用相機)! 加油啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

各位會員,網衫未造好,著住舊果件先啦! 我會去荃灣映相的,如果著(舊)網衫,可能會打多幾張,其他無網衫認唔到的可能只有0-1張。小弟年紀老邁,視力差,見到綠網衫特別醒神,其他映不到也請勿見怪,我會著舊網衫,如果無舊網衫又見到我,可以做d動作,我會映有動作的跑手的。加油啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lewischan 於 2011-9-24 22:36 發表

亮哥,我聽日坐MTR, 系唔系荃灣西鐵站?唔知點預時間

荃灣西鐵站應該係最近的了。轉咁多次車,我諗起碼要一個鐘頭。