香港長跑網  - 長跑長友

樓主: hobbywet
打印 上一主題 下一主題

18.12.2011 珠海半程马拉松赛

升級   100%

該用戶從未簽到

我都好有興趣喎,因為我係白馬嚟,如果有C兄C姐幫我手的話,我就去馬喇。

升級   100%

該用戶從未簽到

Mill Mill :
              我都好想去,唔知有邊位C兄幫到手,則否告吹吧。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2011-10-29 07:04 發表

小弟會全力幫手,我係協辦,kf會領隊,報名付款等等小問題留給我吧!

多謝亮哥幫手!

升級   100%

該用戶從未簽到

由kf領隊,亮哥協辦

人工智能報名
跟大隊住宿往返
1. kf (半馬未報)(run泉+按腳)
2. chanlouis911 (半馬已報)(run泉+按腳)
3. ccomeout (半馬已報) (run泉+按腳)
4. Jacky (ccomeout 朋友) (半馬已報) (run泉+按腳)
5. kin8333(半馬已報)(run泉+按腳)
6. 熊貓亞盧(半馬已報)(run泉+按腳)
7. mill (半馬未報)(run泉+按腳)我搵番張回鄉card喇!  
8. AH LI  (半馬未報)(run泉+按腳)
9.
10.

升級   100%

該用戶從未簽到

由kf領隊,亮哥協辦

人工智能報名
跟大隊住宿往返
1. kf (半馬已報)(run泉+按腳)
2. chanlouis911 (半馬已報)(run泉+按腳)
3. ccomeout (半馬已報) (run泉+按腳)
4. Jacky (ccomeout 朋友) (半馬已報) (run泉+按腳)
5. kin8333(半馬已報)(run泉+按腳)
6. 熊貓亞盧(半馬已報)(run泉+按腳)
7. mill (半馬已報)(run泉+按腳)我搵番張回鄉card喇!  
8. AH LI  (半馬已報)(run泉+按腳) 多謝亮哥幫忙、He He有得跑了
9. 兆聰 (半馬未報)(run泉+按腳)
10.
11.
12.
13.
14.
15.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 denis3885 於 2011-11-3 09:44 發表

拳王係我地畢業後,學校要我地去指定公司見工嫁!

金金 : 你忘記咗,我同你都係退咗休喇,唔好同d後生仔爭啦,一於go go go !!!

升級   100%

該用戶從未簽到

發表於 2011-11-8 17:04 只看該作者 開始準備訂酒店, 預每人一間大床單人房間 (間酒店冇雙人房) , 約167人仔一晚 , 如果唔夠房間可能需要2人一房 , 所以如一家人入住請告知

約一星期內訂房 , 有興趣加入就黎啦

1. kf (半馬已報)(run泉+按腳) (單人)
2. chanlouis911 (半馬已報)(run泉+按腳) (單人)
3. ccomeout (半馬已報) (run泉+按腳)(單人)
4. Jacky (ccomeout 朋友) (半馬已報) (run泉+按腳)(單人)
5. kin8333(半馬已報)(run泉+按腳) (雙人房)
6. 熊貓亞盧(半馬已報)(run泉+按腳) (雙人房)
7. mill (半馬已報)(run泉+按腳)我搵番張回鄉card喇! (單人/雙人都得)
8. AH LI (半馬已報)(run泉+按腳) 多謝亮哥幫忙、He He有得跑了(帶同太太雙人房)
9. 兆聰 (半馬已報)(run泉+按腳)
10. 街坊鄭 (半馬已報)
11. Matthew Ho (半馬已報)(run泉+按腳)想帶埋個囡來比佢感受下
12. runrun (半馬已報) )(run泉+按腳) (單人/雙人都得)
13. laputa99 (半馬已報)(run泉+按腳) (單人)

升級   100%

該用戶從未簽到

1. kf (半馬已報)(run泉+按腳) (單人) (去程九龍 11:00 回程上環 18:00)
2. chanlouis911 (半馬已報)(run泉+按腳) (單人) (去程九龍 11:00)
3. ccomeout (半馬已報) (run泉+按腳)(單人) (去程九龍 11:00 回程上環 19:30)
4. Jacky (ccomeout 朋友) (半馬已報) (run泉+按腳)(單人) (去程九龍 11:00 回程上環 19:30)
5. kin8333(半馬已報)(run泉+按腳) (雙人房) (共2人)
6. 熊貓亞盧(半馬已報)(run泉+按腳) (雙人房) (共2人)
7. mill (半馬已報)(run泉+按腳) (單人/雙人都得)(去程九龍 11:00 回程上環 19:30)
8. AH LI (半馬已報)(run泉+按腳) (帶同太太雙人房)(去程九龍 11:00 回程上環 19:30)
9. 兆聰 (半馬已報)(run泉+按腳)(單人/雙人都得)(去程九龍 11:00 回程上環 19:30)
10. 街坊鄭 (半馬已報)(街坊鄭only -run泉) (單人房) (去程上環 19:30 回程上環 19:30)
11. Matthew Ho (半馬已報)(run泉+按腳)想帶埋個囡來比佢感受下 (共2人)
12. runrun (半馬已報) )(run泉+按腳) (單人/雙人都得)
13. laputa99 (半馬已報)(run泉+按腳) (單人) (去程九龍 11:00 回程上環 19:30)
14. panpan       (2人1房)
15. panpan fd1 (2人1房)
16. panpan fd2 (2人1房)
17. panpan fd3 (2人1房)

升級   100%

該用戶從未簽到

謝謝kf & 亮哥為大家做左好多野,辛苦晒,我好滿意今次的行程,但主辦的機構同舊年比,聽講就比較差少少。