香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: hobbywet
打印 上一主題 下一主題

18.12.2011 珠海半程马拉松赛

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

由kf領隊,亮哥協辦

人工智能報名
跟大隊住宿往返
1. kf (半馬已報)(run泉+按腳)
2. chanlouis911 (半馬已報)(run泉+按腳)
3. ccomeout (半馬已報) (run泉+按腳)
4. Jacky (ccomeout 朋友) (半馬已報) (run泉+按腳)
5. kin8333(半馬已報)(run泉+按腳)
6. 熊貓亞盧(半馬已報)(run泉+按腳)
7. mill (半馬已報)(run泉+按腳)我搵番張回鄉card喇!  
8. AH LI  (半馬已報)(run泉+按腳) 多謝亮哥幫忙、He He有得跑了
9. 兆聰 (半馬未報)(run泉+按腳)
10. 街坊鄭  (半馬已報)
11.
12.
13.
14.

升級   0%

該用戶從未簽到

由kf領隊,亮哥協辦

人工智能報名
跟大隊住宿往返
1. kf (半馬已報)(run泉+按腳)
2. chanlouis911 (半馬已報)(run泉+按腳)
3. ccomeout (半馬已報) (run泉+按腳)
4. Jacky (ccomeout 朋友) (半馬已報) (run泉+按腳)
5. kin8333(半馬已報)(run泉+按腳)
6. 熊貓亞盧(半馬已報)(run泉+按腳)
7. mill (半馬已報)(run泉+按腳)我搵番張回鄉card喇!  
8. AH LI  (半馬已報)(run泉+按腳) 多謝亮哥幫忙、He He有得跑了
9. 兆聰 (半馬已報)(run泉+按腳)
10. 街坊鄭  (半馬已報)
11. Matthew Ho  (半馬已報)(run泉+按腳)想帶埋個囡來比佢感受下
12. runrun (半馬已報)
13. laputa99  (半馬已報)
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2011-11-6 22:59 發表
唔該成成,唔該亮哥!

不用客氣! 玩、食、跑得開心d!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chanlouis911 於 2011-11-14 17:15 發表

PM ed

最乖是你! 10個讚!  我等了好幾天了! 再遲訂不到房了!  
快些給kf 你們的姓名,否則無房了,果間係最近起步點的!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2011-11-15 15:23 發表
kf, 我pm左俾你,謝謝亮哥和kf
原來我上次發了英文名" />" />" />" />

無問題,已訂房九間,城城你訂三間就可以了,是吉大路店會員¥177一晚。謝謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2011-11-15 23:55 發表

OK, 之前我用自己account訂了吉大路店10間大床房(¥177), 我用假名Mary, Susan, Peter訂(免私隱), 現已改回3間.

哈哈哈! 咁都得? 無大陸手機都開唔到戶口,如果不預付,每人只可訂三間。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2011-11-17 00:34 發表

個number我老作, 個訂房系統好兒嬉, 話就話每人只可訂三間, 但你重覆再訂, 每次三間再三間, 我loop佐4次訂了10間, 可能個酒店老板有打來, 但打唔通,haha
btw, 亮哥如你一次訂3間房, 想取消一間, 個系 ...

哦! 明白了,不過,都係正正經經,收到電話短訊及電郵確認穩陣d,費事山長水遠去到珠海被取消了預訂,無房就唔知點算。我訂那九間都收了短訊及電郵確認的了,各位放心吧!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pan-pan 於 2011-11-24 10:12 發表
珠海之旅, 我要2個間房(4個大人). 現正還訂得切嗎?

無問題的,之前你的PM已轉給kf,佢已經安排了。

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2011-11-25 12:17 發表
OK 咁回程為 17:30pm

珠海番中港城最遲的船開17:30,要浸溫泉就一定趕唔到的了,去溫泉好遠的,舊年是包車,時間由自己控制,都要搭20:30果班船番上環信德中心。

今日搵到一間旅遊公司買船票,香港(九龍中港城或上環信德中心)來回珠海九州港HK$308一套,時間任揀。如需代購,請各位報出發時間、地點及回程時間、地點。

船期表按此

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2011-11-26 00:44 發表
謝謝kf, 亮哥船票和行程安排 , 我星期六都可坐11點船幫手拿號碼布.

謝謝成成! 咁你得閒就收集佢地報名成功後打印出來既表(簽名)及每人¥100晶片按金,問埋T恤尺碼,去到後取號碼布,如果帶個大既環保袋去取物更佳,因為有十幾份,記住拿足夠既扣針。唔該晒!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 matthew 於 2011-11-26 22:51 發表
11. Matthew Ho (半馬已報)(run泉+按腳)想帶埋個囡來比佢感受下 (共2人) (去程九龍 11:00 回程上環 20:30)  

無呢班船喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

各位加油呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 362# 的帖子

還沒有這賽事的消息,沒資料不會亂吹的。