香港長跑網  - 長跑長友

樓主: skylinelin
打印 上一主題 下一主題

Dec 2011 香港機場10K翱翔日 by skylinelin

升級   69.25%

該用戶從未簽到

andy師兄!你果然係攝影高手+跑手...佩服!佩服!
當日辛苦你啦...你部相機咁大部,仲要掛係條頸咁耐...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 skylinelin 於 2011-12-12 20:21 發表

多謝小二.  我亂影的, 你先係厲害果個, 一部dc仔發揮得與單鏡無異.

DC仔??部相機係皇上ga..你咁講野..小心皇上斬屎你!
我現正坐緊巴士出去荃灣...(中聯國貨執笠呀!)
你出唔出來掃貨呀??

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 skylinelin 於 2011-12-12 20:45 發表
係咩, 係咩??? 皇上噶? 果然不一樣!!

我噚晚打完羽毛球經過中聯國貨, 不過無咩想買.  希望你執到嘢啦.

我執完貨啦...(平靚正!)
乜師兄你都有打開羽毛球ga?你勁唔勁ga?
我都想打呀...請問你是否用學生優惠價book 場??

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-12 22:13 發表
你D相好有動感呀,SEND原相俾我呀唔該..E-MAIL:[email protected]   thanks

坦克師兄...你大細超呀!你讚andy good job,又讚d相有動感...
但唔見你讚我d相有動感...只係說我影了一張黑人牙膏大頭相...好偏心呀!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-12 22:45 發表
影相同跑步一樣要靠技術架,ANDY D相係有番咁上下功力先影得出架,你都好有心專登入黎為大家影相,但功力係差過佢嘛...知無...

好啦!坦克師兄!我決定跟Skyline師兄學影相啦...下次你再有比賽,我會影到你更加有動感!
我買左d糖糖,下星期你帶幾粒俾個「好」字食啦!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 skylinelin 於 2011-12-13 11:42 發表
Lewis, 師兄, 客氣了.  其實星期日回暖,

但我見你當日戴「冷帽」wor...skylinelin師兄...(仲唔係凍)!
你報左23號跑青公後...一起去開xmas party ma?(齊14丁可以入房食wor)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 skylinelin 於 2011-12-13 02:01 發表

小二係非常有心同動力==> 過獎啦...不過我真係好有動力ga..雖然我跑得慢,但我仍然join你地跑青公
(真的好開心!我會珍惜和你們一起跑青公的日子 )

ps:同樣多謝你無私既奉獻,不坐車也入來為大家影相相及打氣!!衷心多謝您~~andy 師兄!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 skylinelin 於 2011-12-15 13:35 發表

講個真相俾你知.  我戴冷帽系因為個頭好亂, 其實熱到抽筋!

我一早知道啦.....
因為好多男仔都係咁...