香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   69.25%

該用戶從未簽到

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-22 15:07 發表

今日的餓是為了明天的飽~~看開點吧~~" />" />hjghk" />" />hjghk" />" />hjghk

升級   69.25%

該用戶從未簽到

[ ANDY..我地咁掛住你...你第一句既留言...就係叫小二「訓床下底」...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-22 15:29 發表

" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />
andy c 兄 呢招絕呀包小二你聽朝不再有任何感覺~~

當然無晒感覺啦...andy..你明晚屎硬呀...你最好跑快d...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 skylinelin 於 2011-12-22 15:28 發表

應該唔系講我" />" />

你返左來香港未呀?小二流緊鼻水....明晚都唔知有無火氣同你駁鬥!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

乜無人話你知...小二唔食得刺身咩....(冷醒~~ )

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 skylinelin 於 2011-12-22 15:39 發表

其實可以等小二買單後, 抬返自己屋企" />" />

andy師兄..請問你係邊鼠呀?....小二請你飲杯野呀...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 skylinelin 於 2011-12-22 15:55 發表

未啊.  我改咗聽日一早會返落來.  我都好期待啊" />" />

你流鼻水就食粒藥, 大被蓋過頭. 聽日自自然然會無事0嫁啦.

ANDY我而家係屋企到...處理緊好多文件野...例如:「青公癲友隊」未來發展既事務...
明晚你估我地淨係食?係要開會傾野ga....
小二還要幫手協助長跑網2012祝捷會...所以如果你有時間,我們真的需要好多二公...

你明早先返香港呀...好凍WOR...你帶唔帶夠衫呀!?
仲有呀...明晚既...精準賽...係有獎品ga...所以成成要跑快D

我本身有鼻敏感...我從來唔食藥...靠自己身體打低d細菌...我唔訓啦...訓左今晚又眼光光,等天光...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2011-12-22 15:57 發表

無人能阻我食半價刺身, 你是否想食人肉刺身

成成!講得好!一於搵你對付andy...佢平時成日「蝦」小二...幫小二出番口氣啦!

你要專心工作...??豈不是暗示小二平時游手好閒...成日上網?哈哈哈哈!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 skylinelin 於 2011-12-22 16:01 發表

露露師姐, 你好.  我都有留意你哋馬鞍山長課個post, 奈何自己現時連升級為半馬人都危危乎, 真系不太敢跟大隊跑.

聽mill姐講, 露露師姐又系雙腳裝摩打果類型跑手" />" />.

係呀!怒怒師姐真係「摩打腳」....不過andy....你去參加他們的加強操啦...
點解你突然無晒士氣ga...點解你唔敢跟大隊跑...
小二都跟你地跑啦...又係你鼓勵我既... 如果時間遷就到,真的要好好珍惜機會呀!知無?

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-22 15:53 發表

" />" />" />" />" />" />" />" />jn" />" />" />" />" />" />" />" />jn
小二樓主/地主/島主 高高在上~ 小的搞盡老汁才能 捉摸到小二半點的高尚思維

kevin..你食咪食完意粉想小二「車」鑊你嘆下....
呢度係「荃身癲地吹水會」,
我地既理念係:人人平等,我們是推廣長跑及熱愛跑步,而且我們是一群沒有受過專業訓練的人,因為相同興趣及理念而凝聚在一起!
所以你就係小二既「好兄弟」!!呢度係無分你我,人人平等...苛k?所以下次唔好話小二高高在上啦!

(小二唔可以長時間認真的...我要變身)==> (wahahahha...迪豬尼黑暗世界~~)

小二終於完成下面份「功課」啦~~明晚deadline~~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Pepper 於 2011-12-22 17:31 發表
放工啦!今天可以返香港了,大家明天見了。喚!!差D忘了拿ARMBAND!

joe師兄!你唔好忘記呀...坦克「睇中」左你份禮物ga...否則佢會用坦克車車扁你ga!哈哈哈!

香港凍左呀...穿多件衫回來啦~~明晚見~~(現在小二心情都好興奮!明晚一定好好玩啦!)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

JOE 師兄!Carman師姐...我好開心呀...見到你地張xmas卡.....搞到小二喊左出來...(唔係扮野....我真係喊左出來....)
小二好開心可以認識到你和carman姐,雖然我地相識只有短短幾星期...

但小二感受到你地對我們(癲友們)的心意....有skyline (andy)、有logo槍手(根拿)、有坦克車(坦克)、有kevin、有eddy、有大力、仲有小二 (小雲+小吉=小二..我估)
背景仲係青公tim.....很有心思呀!

我咁大個女...未收過一份咁有心意既xmas card...
好好好.....好多謝你地呀!~~
祝福你們二人聖誕節快樂、身體健康、開開心心、我地「癲友們」友誼永固+長跑長友! (雖然老土,但係真心的!)

明晚我地一於盡情地跑啦!盡情地食啦!(我件加州卷呀~~yummy)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

小二謹代表「荃」身癲地全體癲友
       祝長跑網所有會員/網友,聖誕節快樂!長跑長友

升級   69.25%

該用戶從未簽到

拉拉下小提琴....斷左弦...嚇屎左...仲彈到小二隻「肉手」
小二拉左5年...一點進步都沒有...真係灰灰地...仲要俾老師鬧到狗血淋頭!
師母仲要「橋住手」坐係小二面前,聽小二拉...拉錯左...又俾師母笑!
佢地睇屎我考唔到級...會唔會係「激將法」?? 小二拉到手指頭起晒「枕」

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-22 21:03 發表

巧令呀

lego 根拿兄:小二最終不敵「鼻水怪獸」,最後都要用「噴鼻藥水」

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-12-22 21:50 發表

小二, 你的主意不錯啊 ! 青公有了你, 是我們的福氣~~~
下星期5晚我們再傾傾好了...

mil姐...乜你咁講呀...小二福薄!還請大家指教!指教!
咁我地下星期五傾下啦!(真開心!還有mil姐妳撐我!)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 ccomeout 於 2011-12-22 22:12 發表
小二!真係多得你唔少(係真心讚你架)
仲有,明天可唔可加多個人,淨食唔跑,佢就係大名頂頂既大力嫂!hgjD124" />" />hj
Thanks!

大力師兄!無問題呀...加多一個位....明晚見...多謝你地參與!
我都未執行李tim...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2011-12-22 22:18 發表
很少有的這麽正經喔,小二應該是這樣的,呵呵~!

jacky...話晒大師姐mil姐才是表表姐....小二當然要謙虛....但對住你地班「癲友...」

小二又發作啦...~~~~首先「炳」邊個先....一於根拿兄先~~!!!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-22 22:46 發表
d小動作搞到咁大" />" />

呢度係叫「吹水會」ar ma...「吹下姐」...點知「吹大左」...算啦...小二都無拖你落水...坦克係行陸路...唔行水路~~

小二唔開心呀....剛才練緊小提琴....拉拉下....斷左弦....嚇屎左...

仲有呀...係「小搞作」,唔係「小動作」....係兩個意思!

其實我d構思都係來自大家既...係咪sin...