香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

X2  忙0左成朝,頭暈眼花。。。.....昨晚一支公跑青公引發舊患,大腿外側疼痛,小二師姐在嗎?可否更改時間?

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-20 14:02 發表

應該升左中學十幾年lor~行通宵山都得 夜媽媽跑步唔得咩?

之前弄傷了隻腳 忍腳忍了2個月喇=.=

你果然...(唔知點形容你...) ...原來之前弄傷腳...咁你星期五唔好跑太快...你今次跟住我尾...或者和我平排跑啦...ok?等小二保護你啦!(我都好大犧牲ga!)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2011-12-20 14:21 發表
    X2  忙0左成朝,頭暈眼花。。。.....昨晚一支公跑青公引發舊患,大腿外側疼痛,小二師姐在嗎?可否更改時間?

jacky師兄!小二在...請問呢位癲友客人jacky...有乜野可以幫到你呢?

可能你昨晚得一丁跑青公...少左我地在你身邊...少了安全感...所以引發舊患...現在仲痛緊呀?

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-20 14:22 發表

你果然...(唔知點形容你...) ...原來之前弄傷腳...咁你星期五唔好跑太快...你今次跟住我尾...或者和我平排跑啦...ok?等小二保護你啦!(我都好大犧牲ga!)

我係慢腳黎ga 快唔到去邊~~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 denis3885 於 2011-12-20 14:20 發表
    我未食,係唔係請我先?" />" />

金金師兄...小二只有最低工資既時薪...請唔起係食碟頭飯wor...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-20 14:24 發表

" />" />" />" />我係慢腳黎ga 快唔到去邊~~

kevin..咁好啦...小二星期五既安全...就交晒俾你啦...苛k?
    最多食放題時,我幫你霸多d刺身...好唔好?

升級   100%

擦汗

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-20 14:23 發表

jacky師兄!小二在...請問呢位癲友客人jacky...有乜野可以幫到你呢?

可能你昨晚得一丁跑青公...少左我地在你身邊...少了安全感...所以引發舊患...現在仲痛緊呀?
    精準賽時間可能有變,希望星期五跑能堅持了。

升級   13%

該用戶從未簽到

小二, 英帽 = 陰謀

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-20 14:16 發表

午安呀!癲友成成!剛剛訓醒呀?你食左午飯未呀?  

食佐lunch, 早上有野做不能上網, 各位繼續吹

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-20 14:26 發表

kevin..咁好啦...小二星期五既安全...就交晒俾你啦...苛k?
    最多食放題時,我幫你霸多d刺身...好唔好?  

大家時間唔同wow~~

你係我後面 應該可以照顧到我的安全喇~~

升級   98.9%

該用戶從未簽到

食飽飽,又要開工啦

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2011-12-20 14:26 發表
    精準賽時間可能有變,希望星期五跑能堅持了。

jacky師兄...好心你整到隻腳...唔好跑咁多...要好好休息...
    又或者你可以跟住我...超慢腳又得...等我沿途講d 笑話你聽呀!
    你的大腿內側痛...或者用「殺龍xx」啦.... 如果真係精準賽時間有變...隨時通知小二啦

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-20 14:54 發表

jacky師兄...好心你整到隻腳...唔好跑咁多...要好好休息...
    又或者你可以跟住我...超慢腳又得...等我沿途講d 笑話你聽呀!
    你的大腿側痛...或者用「殺龍xx」啦.... 如果真係精準賽時間有變...隨時 ...

小二c姐, jacky c兄 係大腿側疼痛, 你唔好諗錯左第2度先得ga" />" />" />" />

升級   100%

擦汗

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-20 15:03 發表

小二c姐, jacky c兄 係大腿外側疼痛, 你唔好諗錯左第2度先得ga" />" />" />" />" />" />" />" />
    都係KEVIN師兄睇的清楚,兩個位置差好遠~~!。。

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2011-12-20 15:12 發表
    都係KEVIN師兄睇的清楚,兩個位置差好遠~~!" />" />" />" />。。

佢仲想用殺龍xx」對付你呀jacky c兄.

為左jacky c兄ge 身體著想

我地要引出約跑區的
    警告及聲明:
    8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。

升級   12.67%

該用戶從未簽到

大家好!!有沒有C兄C姐需要ARMBAND,我有兩個全新的,fit for iphone and galaxy.

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 skylinelin 於 2011-12-20 14:31 發表
    小二, 英帽 = 陰謀" />" />

andy師兄...kevin 「蝦」我...小二好唔開心...andy星期五為小二報仇...界屎kevin..

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-19 23:02 發表

runrun師兄/姐:係呀...歡迎你/妳入來吹水...呢度好熱鬧...乜都講餐飽!笑餐飽!好似大家庭咁一家人!!

小二師妹,我都感受到呢度啲歡樂呀!

噚晚蒲崗村食飯都見到聞名已久的坦克車師兄,會長叫我今個星期五嚟跑同食,我話我跑得好慢,
    會長應承我佢會帶住個口罩倍我慢慢跑,佢真係唔話得啦!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2011-12-20 14:32 發表

食佐lunch, 早上有野做不能上網, 各位繼續吹

成成師兄!你意思係...你現在可以「風繼續吹~~」 我而家勁唔開心lor...俾人話我老花睇錯字...唉...有時太熱氣關心下d癲友都俾人誤會....無言...

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-20 15:38 發表

andy師兄...kevin 「蝦」我...小二好唔開心...andy星期五為小二報仇...界屎kevin..