香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

【2012渣打馬拉松~全民大召集~半馬,全馬跑前大合照安排】

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 鄭永忠 於 2012-1-29 17:46 發表
    我是馬來西亞跑友鄭永忠,我將會特地到渣打香港馬拉松打氣和拍照,會去半馬和全馬的賽前團體照。

當然,我也會去終點附近拍照。

有緣大家到時見!

我是昨晚才買國泰的機票,臨時可換假。週六晚九時半到。週 ...

你好 鄭永忠,

非常感激你支持,
    及對所有跑手的偉大貢獻,
    本人謹代表全網同人多謝閣下!
    如閣下不嫌棄本網已為你準備…
    本網背心及T恤各1件以作閣下留為紀念,
    你可以當日於半島酒店及九龍酒店的彌敦道上找我。

ALAN.

升級   100%

擦汗

沿途拍攝/義工打氣 駐軍情況:
    尖沙咀集合點,起步點,   ----  Mill,小兒,鄭永忠,  

奧運站來回,       -----   Danny Ng
    西隧九龍入口,    -----   Mill
    上環天橋一帶,
    中環海旁郵政總局,
    灣仔碼頭,
    馬師道天橋,
    駱克道至記利佐治街一帶,
    終點區               -----  hcli,janjan,

升級   100%

擦汗

原帖由 queenielty 於 2012-1-30 09:04 發表

小二, 我是半碼第一組啊!
    咁我就影唔到大合照啦. 嗚嗚..

不如你都早啲過嚟,
    感受吓呢個重要時刻!
    另外今早收到"跑族"嘅以下訊息﹔
    新年快乐!
    今年我们跑族依然住系重庆大厦,离大合照地点较近。我会通知大家前往合照,因时间较早,跑族来合照的跑友会在6点前到达!
    港马见!
    小高!

升級   100%

擦汗

尖沙咀集合點,起步點,   ----  Mill,小兒,鄭永忠,卓卓,  

西隧九龍入口,    -----   Mill,卓卓,
    上環天橋一帶,
    中環海旁郵政總局,
    灣仔碼頭,
    馬師道天橋,
    駱克道至記利佐治街一帶,    靜儀姊妹花(9:00-11:30AM, SOGO後街,一個影相,一個攝錄),
                                            小兒,
    終點區               -----  hcli,janjan,

升級   100%

擦汗

尖沙咀集合點,起步點,   ----  Mill,小兒,鄭永忠,卓卓,Terence86   
    西隧九龍入口,    -----   Mill,卓卓,Terence86,Candy_糖
    上環天橋一帶,    -----   Kitty
    中環海旁郵政總局,   ---   小兒,skylinelin
    灣仔碼頭,          ------  Terence86   
    馬師道天橋,           ----   janjan,
    駱克道至記利佐治街一帶,    靜儀姊妹花
    (9:00-11:30AM, SOGO後街,一個影相,一個攝錄),
                                          鄭永忠,
    終點區               -----  hcli,

升級   100%

擦汗

原帖由 tn2535055 於 2012-2-4 08:28 發表
    今年我想拎住我地跑網支旗過終點,唔知可否由我擔旗呢>_<

你喺咪擔足全程?
    我上年擔了!

升級   100%

擦汗

本 港 地 區 明 日 天 氣 預 測
    大 致多 雲,有薄 霧及一 兩 陣 雨,  
    最 低 氣 溫 約 15 度 ,最 高 氣 溫 約 20 度 。
    吹和 緩偏 東 風 , 初 時 風 勢 間 中清 勁。

升級   100%

擦汗

出發!

升級   100%

擦汗