香港長跑網  - 長跑長友

樓主: hkho
打印 上一主題 下一主題

Garmin 910XT 同FR 610邊一款好啲呢?請給一點意見?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hkho 於 2012-3-7 22:20 發表
兩款我都好鍾意,唔知有無人用緊呢,可否給我多啲意見,我通常用嚟跑步、行山同踩車,因我好鍾意Garmin個software! 真係超正!

行山、踩車、三鐵?有無游水?910Xt有20個鐘電量,IPX8(50M)防水,610差好多,俾我揀就一定揀910XT。
910用左個幾月了,正!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hkho 於 2012-3-7 22:57 發表
多謝亮哥嘅意見,其實我都偏向910XT多啲,只不過想多人支持,我想問下,外面買910XT,心跳帶是否要另外買架?小弟只想完成人生第一個馬拉松,所以做定準備!

心跳帶是另外買的。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hkho 於 2012-3-9 23:15 發表
順帶一問,邊度有現貨賣呢?謝謝!

910XT現貨週街都有,$3619,gigasxxxx會員95折,長跑網特約商號(沙田三鐵持長跑網會員証)9折,長跑網團購特價。優惠只限註冊會員。

升級   0%

該用戶從未簽到

團購會平$600-700,優惠只限會員。

升級   0%

該用戶從未簽到

第三輪團購Garmin Forerunner 910XT截止日期3月30日

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hkho 於 2012-3-14 00:34 發表
我都好想做會員!不過唔知點解個驗證碼,入親都話錯!

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5691&extra=page%3D1
請問以上連結去到嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hkho 於 2012-3-14 00:40 發表
我去到啦!謝謝!

不用客氣!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sampress 於 2012-4-8 22:24 發表
小弟初到香港長跑網..... miss 左做會員同團購910xt機會.... 請問各師兄邊道可以買到910xt呢?同埋價錢系吾系企硬HKD3619....
唔該曬!

會員團購當然平好多,不是團購也可以持本網會員証去總代理或特約商號購買,可獲九折優惠,不過4月1日開始本網暫停招收會員,如你認識本網會員可以請他幫你買的。