香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

11.30聯合國兒童基金會慈善跑2008

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

copy某ctse個post來用吓先:

ching 咪咁啦, 唔好令大家失望呀!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2008-11-28 10:52 發表

x6 多謝攝影小隊又出動啦!!!!!!!

btw,  有無人知意大利佬史提分奴果日有無份玩???

如果有...唔知佢玩半馬定10K呢?
如果玩半馬又有沙田半馬果個黑人就精彩啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2008-11-28 09:30 發表
燈燈燈…登
長跑網特派戰地記者出場!
Kan0902 & shogikin

一早收到少少風...唔該使兩位ching。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-11-28 11:50 發表

陳嘉豪如果玩未必會輸, 上次黃金15K都係輸馬鼻.

咁仲精彩,最好佢殺低埋個黑人,為香港人爭光。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-30 12:47 發表
今日終於見到部份 ching ctse.. 大家都好 nice....

希望之後既比賽入面可以見多 d 大家...

係啦,今日見唔到ee ctse,希望下次有機會再見啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-11-30 17:38 發表
今日好高興認識到咁多位 ching ctse ~~ 好開心 ~

chairman小兄弟,我都好高興認識你,小小年紀,功力深厚,前途無限。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2008-11-30 18:30 發表
而家先訓醒,太倦啦!報成績先:1:36:43。
前一天練完樂善徑24KM, 加埋呢21KM:我對波~~~~~~~~~~~~~~~~~籮蓋好痛呀!

登錄/註冊後可看大圖

可能中途2KM落斜太長啦。

ching,我都好攰呀,而家落樓梯要好似d阿伯咁扶住條欄杆要落到。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-30 19:58 發表

係啦... 大圍兄下場比賽就係樂善 ? 定係石門 10k ? " />" />

石門呀...ctse有冇報呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜長跑網ching ctse又攞獎,我自己都跑到PB時間1'44'53,因為前一日要備戰樂善盃預咗今日返唔切,可以跑到呢個時間已經好開心。
今日又識到妳多ching ctse,而家長跑網越來越人強馬壯,長跑網衣上台領獎都會越來越多。
差d唔記得多謝兩位戰地採訪記者Kin & Kan,各位ching ctse下星期石門10K再見。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 最強幻像 於 2008-11-30 20:16 發表
小弟係玩10k的。
今朝的天氣雖然好涼,但係好好跑,小弟有病在身但幸好無影響表現.
臨尾重有力爆tim!不過今仗完左之後,小弟又要繼續做病人,
而家咳嗽鼻水又來啦!

幻像ching多多保重 ,話事話ching有病在身都跑得咁勁,果然冇改錯名(最強)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-11-30 20:47 發表
今日有極佳天氣,加上大班長跑網C兄/C姐參與,跑得非常開心,最後更有miller兄,pwong兄及runrunrun C姐攞獎,比賽在大家在歡呼聲中的班獎禮Happy Ending, 今日未能在目標時間完成, 對味精濃目標有點折扣, 時間: 1: ...

嬌兄唔使失望,味精濃係你主場一定PB,我對你有信心。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrunrun 於 2008-12-1 01:13 發表
很高興今天認識到這麽多CHing & CTse,
大家都很nice, 很有相逢恨晚的感覺 !
我從末試過參加比賽有那麽多朋友一同
互相打氣、互相鼓勵,還更熱熱鬧鬧地
影了那麽多相,真的很期待看看大家 ...

再次恭喜runrunrun ctse攞獎。
果日既相都會post係賽事相片分享區呢度:
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2554&extra=&page=1

ctse 21/12 有冇報15公里挑戰賽呢?如果冇果個星期可以約埋其他ching ctse操課35K長課備戰渣打呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-1 11:12 發表

我想問.. 你地幾時跑35k 超長課 ? 同埋響邊度? 小妹有興趣 join 但應該跑 大約 20k 左右

ee ctse:
我同瘋兄plan咗21/12跑大尾篤呀,不過妳果日好似要跑15公里挑戰賽應該join唔到啦。
真係可惜,用返ctse果句...睇來要出年1月先有機會lu,不如就1月1日來個新年長課。
喔!原來ctse都報咗石門10K,到時見啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sam2u 於 2008-12-1 22:32 發表
我好開心。
上一年,半馬是2:10,今年訓練後 是 1:36
近半小時快年,下一年目標是半馬 1:20,我相信我可以!

sam ching真係進步神速呀,一年可以快成半個錯咁勁,介唔介意分享吓你今年既訓練程序比大家參考下呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrunrun 於 2008-12-2 01:57 發表
多謝各CHing CTse 的鼓勵!
我會努力準備渣打FM的,但不給自己壓力,
不需比人捉上車,sub 5,就已經開心了。

瘋狂跑步機CHing, 我只是住在梅子林附近,
亦沒有那麽勁日跑夜又跑,如果這樣跑,
容物易 ...

runrunrun ctse:
21/12我同瘋兄都打算跟泰基操大尾篤30K長課呀,係咪打個電話通知主持人就OK呀?
同埋我都報咗石罔30K,到時一齊加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 2008-12-2 10:26 發表
哈哈…我俾幾大高手圍住!正式「左擁右抱」!

好善慕呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 869# 的帖子

真係非常感謝sam ching將自己既經驗同大家分享。
我自己就覺得(8. 堅持練習)是最難做到既一點,只要能夠做到呢點,我相信每一位跑手既成績都一定可以突飛猛進。