香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

11.30聯合國兒童基金會慈善跑2008

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-10-23 00:12 發表

恭喜ctse升級呀,唔請食飯都得,請飲野啦。2663

no problem la....ching 叫到點止飲野ar~下次見面請你飲我的正愛.......可樂c樂冰..又點話ar~ <--------真好,新居多了這個公仔..好鬼得意

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-10-23 10:56 發表

我諗好快有機會同ctse見面一齊跑步,咁到時我就唔客氣啦,唔該最大杯果隻。2671
本來星期五都想join妳地一齊跑,不過星期日有比賽要留力,下次SSP長跑網搞約跑一定要預埋我呀。2673

好ar~下次預埋你la~~sunday 有賽事要多休息la~~要全力以赴~拎個獎返來嘛~~加加加油ar 大圍ching~ ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-10-23 11:08 發表
SSP 區可能會最多約跑既一個區啦

話時話SSP 平時約跑我重方便喎..出去快過返屯門添

711mf ching/ctse~~不如就明天la~唔好等下次la~~咁鬼方便~跑完去松記吃個 刨冰.....超正...sat 又唔洗返工...又可以吹下水~~~~如果你識路更好..可以帶我地跑遠d~我同cat cat ctse 禽日跑完..差d跑到我斷氣~佢又勁la固之然(cat cat 見到一定開心la)仲要勁好傾~真係相逄恨晚la 笑+傾到我無氣跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-10-24 06:45 發表

vhtoder ctse  
我係 c 弟..多多指教,,,
今晚唔得啊...今晚有長課(荃>>>屯)..我都無得玩啊

叫你c弟.....你即係話我老姐.........好sad 呀~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2008-10-24 13:00 發表
松記糖水真係幾正,好懷念

識貨wor c hing~ 我最喜歡佢個 summer~同 幻彩明珠..正ar~食完都唔會有guilty 感..因為好似好健康ka

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2008-10-25 00:16 發表
幻彩明珠~~~i like ithgjD115" />" />hj . i used to go there almost every week several yrs ago, when i was working in Cheung San Wan la~~

咁你得閒就過來....順便join 下我地d 活動la~~~幻彩明珠同我地d member 都等緊你架~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2008-10-25 09:17 發表
幻彩明珠? 乜呢架?

係糖水名來架....入面有生果又涼粉有粉圓有珍珠~~總之咩都有d la~~齋食佢都好鬼飽架...所以我提議唔好食完飽...包你嘔突~

升級   0%

該用戶從未簽到

sorry ...係唔好食完跑~~

升級   0%

該用戶從未簽到

係 very good ka~~~你都來試下la~~~不過我地上次無去食, 因為大家都好肚餓,去左吃晚餐lu~~~~下星期有gathering, 你都一齊來la~~我可以介紹你有咩最好食嘛, 我係佢super 粉絲來架~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2008-10-26 21:14 發表
vhtober ctse, 小弟因脚傷所以要暫停一陣 , 妳哋跑得開心同食得開心啲!

嘩...幣+火law~傷左ar~咁要好好休息下law~~~希望你快d可以再戰江湖la~~