香港長跑網  - 長跑長友

樓主: denis3885
打印 上一主題 下一主題

15-JUL 2012泰國芭提雅泰王盃馬拉松

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

升級   100%

奮鬥

原帖由 leefs 於 2012-5-21 12:37 發表

可否問13號晚入住,即加多晚酒店。

我過兩日去台灣玩, 公私兩忙, 未得閒搵酒店住, 等30/5返來先搵!
    runrun佢地果間要4百幾蚊一間房, 我一條友一定唔book果間, 除非周生周太唔介意陪我'目訓'一晚~

因為13/7坐巴士去到芭堤雅已經開始天黑, 如果佢地唔同我一間酒店... 我未去過泰國, 人身安全問題, 得我一個女仔的話, 唔保證送佢地到其他酒店!

升級   100%

奮鬥

原帖由 runrun 於 2012-5-25 19:46 發表
    我已經替小叻及周生周太在Eastiny Inn Hotel 訂了一間雙牀房HK$258在13�7,

Thx Runrun~
    不過唔知如果唔加床會唔會被捉呢? check過加床要500thb, 即係半間房價錢!

咁我訂bell services先! 200thb/位機場直到酒店! 請將周生周太的英文名pm比我!

升級   100%

奮鬥

原帖由 runrun 於 2012-6-3 22:49 發表

一般唔主動要求酒店係唔會理的,

明天我pm或email佢地個名俾你,仲有酒店是用你個名訂的,
    我都email埋入住時要出示的CFM 證明給你,我是用我的信用咭訂,
    但唔知酒店是點樣charge,到時再問清楚酒店啦!

通常經網上訂酒店, 如果你有到, 就現場退房時比$, 唔會信用卡過數, 除非你甩底!
    我已book巴士3位, 200thb/位
    routeSuvarnabhumi Airport - Pattaya
    date13 Jul 2012
    time16:00
    pick up locationAirport
    drop off locationEastiny Inn Hotel

升級   100%

奮鬥

無上來一排, 多謝大家叫埋我一齊去玩! 今次玩得好開心, 仲有係終於順利帶返周生周太安全回港, 完成任務!
    希望下次有機會再同大家一齊出外跑馬仔!
    我懶~ 只放了相片在facebook: https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.10151944478030570.876671.886320569
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151945609690570.876802.886320569