香港長跑網  - 長跑長友

樓主: LL3578
打印 上一主題 下一主題

2012.8.4 NIKE LUNAR RUN 8K

升級   63.67%

該用戶從未簽到

升級   63.67%

該用戶從未簽到

上年唔駛錢. 今年要錢. ... 但都咁快滿. 好野呀nike!!!

升級   63.67%

該用戶從未簽到

除左係Nike真係唔知有咩吸引

升級   63.67%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2012-6-15 10:23 發表

講真, 我理得佢NIKE 定特步定PUMA , 我只係想參加一個香港極少有既夜跑比賽JA...
之前見外國有PUMA 螢光夜跑, 覺得好鬼正, 見到上年NIKE 都攪左個差不多, 但得D 勁人有得跑, 所以覺得好無奈,
今年見佢無限制, ...

咁"勁人"先有得玩又無可口非既. 但我相信大把人係因為nike參加.

升級   63.67%

該用戶從未簽到

原帖由 golfer504 於 2012-6-15 11:29 發表
已Confirm 個人都已經滿了!" />" />hj" />" />

冇可否認, NIKE 個marketing 已成功generate到 D Noice, 不過 D Noice 負面比較多! " />" />

應該好多hea跑同慢手相對其他比賽. 仲可以狂賺錢, 今年好成功收錢都咁快滿

升級   63.67%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2012-6-15 13:58 發表

HEA 跑同慢手在此..

其實我冇任何惡意架. 我睇過你既文. 你都唔算係hea跑同慢手. 起碼你係有heart去跑. (我唔係想起爭端)

(即係好似渣打10K咁都有唔少人跑左都冇400米就停晒,呢d我眼中叫做唔係真正鍾意跑既, 但努力去跑完成左個賽事呢d唔算係"冇heart"跑)

升級   63.67%

該用戶從未簽到

原帖由 longlx 於 2012-6-19 21:58 發表
Oh no , sportsoho did things wrong again !!!!!:O
人名同個人資料又係對錯位!!!
已經唔係第一,二次犯同樣錯誤

仲記得前2年既K-Swiss事件

升級   63.67%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2012-6-19 21:00 發表
收到真正既CONFIRM E-MAIL,但唔睇尤自可, 一睇又把幾火.. 錯左名, 岩左身份證同姓別, 但件衫又變左女S SIZE, 當日選姓別男, 係無女衫選...
今次又係同SPORTSOHO 合作? 定NIKE 自己攪?
聽日我要打上去搵人嘈先得... ...

果時唔單只錯, 仲寄埋d個人資料包括住址,電話,身份證,緊急聯絡人既電話姓名等等比一d你唔識既人. 都唔係第1次

nike係要同sportsoho合作...

升級   63.67%

該用戶從未簽到

原帖由 kogun 於 2012-6-22 13:50 發表

我封confirmation email 都後生左十年~
點知師兄仲利害~ 未滿月就跑8k 了~ XDDDDDDDDDD

仲有件衫既 size 都唔啱
send 左 email 去改, 未有回覆

其實nike 又係奇怪, 自己做衫, 而且又要人當日著佢既衫 ...

大家都知耐克係極商業既機構, 算啦.但又係怪既

升級   63.67%

該用戶從未簽到

原帖由 kogun 於 2012-7-16 17:57 發表
究竟要唔要著佢件tee 去跑呢........

報名時話一定要著佢件tee 先可以跑.
拎選手包既e-mail 只係話要號碼布, 又無講話一定要著佢件tee

上年一定要著, 上年黑色好型仔, 今年....

升級   63.67%

該用戶從未簽到

原帖由 kogun 於 2012-7-20 16:07 發表
我都覺得黑色型好多, 今年太素色.

但上年係棉質

升級   63.67%

該用戶從未簽到

原帖由 wallacehung 於 2012-7-20 19:38 發表
今年件tee係仿棉Dri-fit, 100% Polyester

點點之仿棉... ?

升級   63.67%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2012-7-21 14:03 發表

真勞气—山長水遠去罗nike lunar run 号碼報,竟然揾唔到要寄俾我!我答你地nike 都不知點做野!好在我一向鍾意adidas 多好多!

你Logo係著nike跑褲...

升級   63.67%

該用戶從未簽到

原帖由 成記士多 於 2012-7-23 00:33 發表
今天去取"NIke"8K賽跑跑手包,內有一張八折優惠券,好開心,就行行看看有什麼東西可賣啦。
券上寫著....只適用於跑步及訓練貨品(公價貨品除外)。

笑話開始了:

我: 請問跑手包內有一張八折優惠券,除了跑步及訓 ...

你去邊間會咁怪?

升級   63.67%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2012-7-22 20:38 發表

Thales,

That's true - I like Nike's running shorts^.^ Not running shoes of course!

賽王著過NIKE跑鞋跑?