香港長跑網  - 長跑長友

樓主: LL3578
打印 上一主題 下一主題

2012.8.4 NIKE LUNAR RUN 8K

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 2 天

日期:2012/8/4 (Sat)
    時間:晚上6時30分至9時30分(比賽完結後大會將提供接駁巴士前往大學站
    地點:科學園
    距離:8公里
    路線馬料水白石角海濱長廊沿海旁向廣福公園跑再折返
    截止報名日期:2012年7月6日 (星期五)
    費用:$150 (個人賽)/$750 (隊際賽, 5人一隊)
    大會將提供男 / 女裝 LUNAR RUN Tee 及索繩袋,並把隊際組的隊名印在Tee上  

註:
    1. 參加者不能同時參加個人賽與隊際賽。
    2. 隊際賽必須由5名隊員組成,其中至少2名為女士。
    3. 請先登入及註冊成為Nike 會員(到"Profile"填妥個人資料)後再回到此頁。
    4. 所有款項由Sportsoho收取,Nike並不涉及款項處理。

賽事網址及報名鏈結:
    http://www.nike.com.hk/local/makeitcount/eventLunarrun/intro

+1 0
    上一篇︰453米下一篇︰GARMIN 910XT 心跳帶問題

升級   0%

開心

回復 3# , 4#的帖子

其實我個所謂冠軍係某一日分站拎既
    上屆既情況係咁既:
    係有5條賽道共15場(後來反應熱烈,加多兩場到17場)
    每條賽道都係約5K
    參賽者只須跑某一條賽道既其中一場,當然跑多幾多場都得
    每場就最快果12位(6男6女)就可以入決賽
    姐係而家所講既呢場

今年既情況係咪同上年一樣,呢行就有待主辦單位既公佈la~~~

升級   0%

開心

我收到既消息,就係今年既NIKE 夜賽唔會再分初賽同決賽
    會係一場過既~~~

升級   0%

開心

回復 21# 的帖子

咁快full...唔係掛