香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: leefs
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 : 9.21半馬鹿頸行 + 盛夏野火會

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

尋人:

報咗名21/9嘅 kam0902 or kan0902 師兄,請問你個login id 係乜,PM唔到電話號碼俾你,請覆,多謝。

另外有無師姐師兄報咗名又未收到我嘅電話號碼,請通知。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 21/9/2008 21:31 發表
番到屋企啦!成個人散散地h" /> , 背脊仲有啲痛。
總結:
今日很盡興, 期待104同106既約會。

特別鳴謝皇上, Alfred, 瘋兄及驕兄的安排, 今日雖然熱, 但沿途很多水站, 水份充足。安排細心 ...

番到屋企冲多次凉上到嚟,重以為住得近,最先到添,原來Alex已早我一步。
講番今日先,多謝皇上、瘋兄同Gills兄嘅幫忙打點,另多謝各位師兄同師姐,重有啲屋企人俾面,支持是次活動。如果有不妥善,請見諒。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 21/9/2008 22:43 發表
感謝Alfred兄, 皇上, 瘋兄及嬌士兄的完美, 妥善安排, 使我們一眾跑友 跑得開心又放心, 感謝感謝

蝦,叫住你哋早啲瞓,唔好上嚟,聽日要早起番工呀,乖啦,聽日先上嚟啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 21/9/2008 23:14 發表
真羨慕各位今日有得玩.
小妹真不爭氣,昨晚可能太興奮,輾轉反側到黎明,今日死了半條命,火燒喉嚨
掙扎了一輪,還是放棄了 .怕烈日下跑完再燒烤,唔暈 都會失聲
唯有 ...

叮叮噹師姐,你要休息多啲,仲有好多機會嘅。不過,話時話,如果你晨早通知,可能我會叫你嚟,跟住飲兩啖八仙嶺嘅山水,包你可以高歌一曲,水到病除,龍馬精神,跑足全程。重有食埋燒烤都無嘢。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 21/9/2008 23:20 發表

唉!!! 家好月圓可以不追, 長跑網不望過係會訓唔著架 Alfred 兄, 你又上來ge?? 明天不用開工

嘻,我聽日返下晝。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 21/9/2008 23:24 發表

冇錯冇錯,我就係冇攞到 7K 果支水差d要搭車返來,好彩得到 XX 士多個老闆娘仗義相助比咗兩杯水我飲,唔係既話真係唔知點死。2134

咦,擺少咗水咩

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 21/9/2008 23:27 發表

唔知係跑完太餓定係d野真係好味,我真係食咗好多,而家仲飽緊。2135

大圍兄真係幾強吓,跑完即刻整支甜筒,跟住就喺燒烤時段由頭帶到尾

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 21/9/2008 23:30 發表

多謝各位師兄支持及參與,
完成約跑喺至今(金)最長途之旅,
今日22公里沿途設立里程牌及補給站,有如主辦一次小型比賽,
在此多謝"瘋兄"同"Gills兄"嘅幫忙,
更加要多謝Aifred兄的細心安排每一個 ...

唉!都係對腳唔爭氣囉!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 21/9/2008 23:33 發表
非常感謝Alfred兄, 皇上, 瘋兄及嬌士兄今日的完美安排,今日真係好金,不過d甘露非常充足,如果唔係可以一早收工返去燒野食啦,,,

7兄都嚟埋,開多次bbq?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 21/9/2008 23:43 發表

BBQ   我都好鐘意架,不過致跑步開次都食小左好多肉啦,
今次連大人,及友人都,跑得金,食得又金,
佢地都話非常多謝各位c hing 及ctse

佢哋咁客氣就不如多的出嚟跑吓啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 21/9/2008 23:45 發表

其實,小妹掙扎到午餐後一時半才決定缺席,
又怕自己會心大心細,抵唔住威迫利誘jgh" />jg" />h .
兩時半才打短訊,打字打得慢,遲了通知師兄你及皇上.
Sorry!!" />hjk" />

咪咁啦!大把機會。