香港長跑網  - 長跑長友

樓主: allanccl
打印 上一主題 下一主題

2012上海国际马拉松赛

升級   100%

該用戶從未簽到

師兄...請問知不知用什麼方法付報名費 ?

升級   100%

該用戶從未簽到

成功報名........ 5152

升級   100%

該用戶從未簽到

請問師兄訂機票應該是那個機場 ?

1.浦东国际机场
2.虹桥国际机场

升級   100%

該用戶從未簽到

由于网上报名名额已满,您的网上报名申请无效。请至报名点报名。电话64397092。
  Quota of people is full. Please tel: 64397092

升級   100%

該用戶從未簽到

我在携程網訂了機票,去人仔590 ,返人仔550。深圳...浦東。

升級   100%

該用戶從未簽到

我也訂了七仔

升級   100%

該用戶從未簽到

我也打了電話去問,內容如下:

我: 你們的酒店是不是不招待外賓? 因為我是香港人。
X小姐: 我們當然歡迎你們啦。
我: 但我是香港人,可以嗎? 因我已在網上訂房。
X小姐: 當然歡迎。那你訂了那天? 和你的手提 ?
我: 1/12 致 4/12 。 手提 xxxxxxx 。
X小姐: 這天前來付款便可以 。
我: 真的冇問題嗎 ? 你知啦冇酒店會很煩呢!
X小姐: 你真的要我肯定地答嗎? 肯定地答是有點不方便。放心吧,我們歡迎你們的。

Remark:
1. 雖然她沒有叫我先在網上過數,但我明早都是先過數好D 。
2. X小姐和我們香港特首是同姓的(希望她不要唔記得)。如取不到房就找X小姐。

升級   100%

該用戶從未簽到

後備方案 (锦江之星)

1.锦江上海南京饭店.......上海山西南路200号.......021-63222888
2.上海外滩店...... 上海市黄浦区福建南路33号......021-63260505
http://www.jinjianginns.com/resv ... 04----00-----1.html

找多幾間電話,取不到房間時,先打電話再去後備酒店。幾手準備好D。

升級   100%

該用戶從未簽到

亮哥...紅色 中碼 (我)...紅色 細碼 (我朋友)。如果冇得揀什麼色和碼都無所謂。謝謝亮哥!!!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

謝謝亮哥和怒怒師姐的回報

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 藍衫 於 2012-12-4 06:51 發表
起步果時,得8度又落雨,真糸有D想唔跑,林左大半個鐘先至起步,好彩人多唔太凍,跑左拾幾k,撞倒智心跑友,成哥,源路講解,分享過去經驗,講吓講吓,話敢快就到38k,但我........頂唔住 ,成哥就離我 ...

好彩有華仔師兄一齊跑,傾下傾下就到終點! 渣打應該冇問題La